Haberler

Dünya Devi Barcelona'ya 'Fındık' Teklifinden Sonra 'Maç' Teklifi!

Güncelleme:

Giresunspor'un Barça köyü muhtarı Bülent Uslu, "Burada Barçaspor adında bir mahalle takımımız var. Biz onlara karşı mahalle olarak takım çıkartabiliriz. Kendileri de gelirse köyümüzün merkezinde maç yapabiliriz. Eğer gelirlerse hazırlıklı gelsinler. Biz biraz güçlüyüz." diyerek Barcelona'ya meydan okudu.

Giresunspor'un Barça köyünün adı son günlerde Barcelona ile anılmaya başladı. İlk olarak Giresunspor, sosyal medya hesabı üzerinden Barcelona'yı maça davet etti. Ardından Barça köyü muhtarı Bülent Uslu, "Biz onlara karşı mahalle olarak takım çıkartabiliriz. Kendileri de gelirse köyümüzün merkezinde maç yapabiliriz." dedi.

Barça Köyü Muhtarı Bülent Uslu, yaptığı açıklamada, köylerinin böylesi büyük bir kulüp tarafından bilinmesinin gurur verici olduğunu söyledi. Barça'nın Giresun'da merkeze bağlı bir köy olduğunu kaydeden Muhtar Uslu, "Barça Giresun'a yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta 950 nüfusa sahip merkezi bir köy. Barcelona bizi daha önce duymuş ve bize selam yollamış. Biz de buradan kendilerine Aleykümselam diyoruz ve selamını köyümüz ve Giresun adına alıyoruz. Biz onları köyümüze davet ediyoruz, buyurup gelsinler. Giresunumuzun fındığı ile meşhur olduğunu yazmışlar. Fındığımızın tadına bakabilirler ve bir etkinlik yapabiliriz" dedi.

Dünya Devi Barcelona'ya 'Fındık' Teklifinden Sonra 'Maç' Teklifi!

"BİZ BİRAZ GÜÇLÜYÜZ"

Barcelona'nın karşısına Barça köyü olarak takım çıkartmak istediklerini ve dostluk maçı yapmak istediklerini ifade eden Muhtar Uslu şöyle devam etti: "Burada Barçaspor adında bir mahalle takımımız var. Biz onlara karşı mahalle olarak takım çıkartabiliriz. Kendileri de gelirse köyümüzün merkezinde maç yapabiliriz. Eğer gelirlerse hazırlıklı gelsinler. Biz biraz güçlüyüz. Biz burada fındıkla besleniyoruz onlardan biraz farkımız olabilir."

Dünya Devi Barcelona'ya 'Fındık' Teklifinden Sonra 'Maç' Teklifi!

Köylüler ise Barcelona gibi dünya devi bir takımı köylerinde misafir etmekten gurur duyacaklarını belirterek İspanyol ekibini Barça köyüne davet ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Barcelona Giresun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

KarAOğlU:

Helal olsun Dayı , Fındık kadar beynin yok ama real kadar yüreğin var. . ;, ))

19
2
yanıtYanıtla
KARAMURAT:

Yılın yorumu ofiste sandalyeden düşüyordum gülerken helal olsun

yanıt0
yanıt0
REDKİT:

YA Bİ GİT GÖBEĞİN YAĞ BAĞLAMIŞ BOŞ BOŞ KONUŞUYOSUN.

13
1
yanıtYanıtla
Babunoglu:

Bu haberi gören barcelonalı futbolcular futboldan soğumuşlardır

11
0
yanıtYanıtla
STTALLİNGARDLI:

YAV DAYICIM SEN BIRAK BU İŞLERİ ADAMLARIN Bİ MESSİSİ O İLÇEYİ SATIN ALIR

7
2
yanıtYanıtla
kimooo:

Çok söyledin bence fcb alt yapısından tanınmamış bi isim bile yeterli bence

yanıt0
yanıt0
Selcuk İnan:

ciddiye alsaydın :D

yanıt0
yanıt0
Diyarbakırlı:

14 yaş takımını çıkarsalar karşınıza abartmıyorum çift rakamlı golleri görürler :D

7
1
yanıtYanıtla
vv:

bunlar ne içiyor bilmiyorum ama bu kafayla bu ülkeye bir yararı olmayacağı kesin

4
1
yanıtYanıtla
Karamurat:

Bu köy kaçak kenevir ekiyor belli. Bu kafa başka türlü izah edilemez

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title