Haberler

Dorukhan Toköz, sevgilisi Cansu Gezer'i tehdit etti

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Dorukhan Toköz hakkındaki son dakika haberine göre genç oyuncu, sevgilisi Cansu Gezer'i tehdit etti. Dorukhan Toköz'ün sevgilisine "Senin ve ailenin hayatını bitireceğim" dediği iddia edildi. Mahkeme Dorukhan Toköz'e uzaklaştırma cezası verdi.

Beşiktaş taraftarı, 6 Ekim 2019 tarihinde oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında dizinden sakatlanıp sonrasında ameliyat olan ve 4 ay sonra sahalara antrenmanlara başlayan Dorukhan Toköz'ün sahalara dönüşünü dört gözle beklerken, genç futbolcuyla ilgili gelen haber şaşırttı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Dorukhan Toköz ile 9 aydır ilişki yaşadığı Cansu Gezer mahkemelik oldu. Gezer, ünlü futbolcunun kendisini 'Beni aldattın' diyerek evden kovduğunu, ardından da medyaya konuşmaması için tehdit ettiğini belirtti.

Dorukhan Toköz, sevgilisi Cansu Gezer'i tehdit etti

"SENİN VE AİLENİN HAYATINI BİTİRECEĞİM"

Genç kız, mahkemede eski sevgilisi hakkında şöyle konuştu: "Beni 'Senin ve ailenin hayatını bitireceğim. Sana onca yaptıklarım haram zıkkım olsun' diye tehdit etti." Mahkeme, genç futbolcuya, Gezer'e dört ay yaklaşmama cezası verdi.

Cansu Gezer, "Dorukhan sakatlandığında ona baktım, çamaşırlarını bile yıkadım" dedi.

Dorukhan Toköz, sevgilisi Cansu Gezer'i tehdit etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dorukhan Toköz Beşiktaş Genç Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (21)

BIYIKLI ADAM:

EFENDİ BEŞİKTAŞ :)

10
17
yanıtYanıtla
Nirvana:

Beşiktaş efendi olmasa , sarı renkliler gibi şeref yoksunu olsa son 55 yılın 45 tanesinde Beşiktaş şampiyon olurdu . Bu 100 emin olduğum bir iddaa .

yanıt4
yanıt4
fenerlihalit:

bunundami bir yerleri kalkdi ??? daha dur oglum neyin nesisiin hemen havalara girmeler ??

16
7
yanıtYanıtla
beyinüs:

isrediği kadar zengin ve ünlü olsun. okumamış cahil ve kültürsüz olunca böyle haberleri çok görürüz. . bizim toplumda eğer biri çok zengin ve ünlü ise çok kültürlü olduğu zannediliyor. .

16
1
yanıtYanıtla
Nirvana:

Dorukan zengin değil . Daha henüz futboldan para kazanmadı . Beşiktaşda en az para alan oyunculardan biriydi . Sakatlandı . Muhtemelen şimdi hiç alamıyordur . Sinirleri de o yüzden bozulmış olabilir . Tanrı yardımcısı olsun . .

yanıt3
yanıt4
team system:

Dorukhan nereye koşuyor ? Dorukhan böyle devam ederse yakın bir zamanda bu taraftar kendisine gerçeklerin ne olduğunu gösterir ! Bir de sahada gol atınca secdeye yatan tip ! Dorukhan efendi göründüğü gibi değil demek ki .

10
5
yanıtYanıtla
2.EL POKEMONCU:

Böyle bir futbolcunun varlığını bile yeni öğrendim

7
7
yanıtYanıtla
ayhan sivas:

kocanmı abinmi babanmı çamaşırını yıkıyor evinde kalıyorsun bırakın bu işleri bu kızın derdi başka

13
0
yanıtYanıtla
GS Lİ:

Erken yaşta şöhreti kaldıramıyor insanlar.

10
2
yanıtYanıtla
Deve:

Kızlar jiletçi, hapçı ve bu tip cahil adamlarla muhatap olduğu sürece kadın cinayetleri bitmez.

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title