Haberler

Dilan Çiçek Deniz'den 'Beşiktaşlı Futbolcu'dan Gelen Mesaj' İddialarına Sert Yanıt

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Larin'in güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'e mesaj attığı iddiası sosyal medyada yankılanmıştı. Deniz bu iddiaları sosyal medya üzerinden yalanladı.

Beşiktaşlı futbolcunun, Çiçek'e DM'den attığı mesajda, "Çok güçlüyüm, çok zenginim ve Kanadalıyım" iddia edilmişti. Fakat güzel oyuncu konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve söz konusu diyaloğu yalanladı.

İşte Dilen Çiçek Deniz'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama;

Bugün internet ve yazılı basında çıkan "Dm'sine gelen mesaj" içerikli haberler kesinlikle asılsızdır. Taraflar adına rencide edicidir. Hiç tanımadığım kişiler ve özel hayatım ile ilgili üretilen "dedikodu"ların ajansımdan bilgi alınmadan haber yapılmasını kınıyorum.

"AYNI SAYGININ GÖSTERİLMESİNİ BEKLİYORUM"

Ben basın ile her zaman saygı çerçevesinden bir iletişim kurmuşumdur. Aynı saygının bana da gösterilmesini, bilgi alınarak hakkımda haber yapılmasını bekliyorum. Gerek özel hayatımla gerekse kişisel haklarımla ilgili yazılı ve görsel basında yapılan "üslupsuz ve rencide edici" haberler ile ilgili bundan sonra gerekli hukuksal tedbirleri alacağımı bildirmek isterim.

Dilan Çiçek Deniz'den 'Beşiktaşlı Futbolcu'dan Gelen Mesaj' İddialarına Sert Yanıt

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

YUTTUM:

17 yılda memleket ne hale geldi yazık oldu güzel cennet ülkeme ekonomi bitik ahlak bitik insanların psikolojileri bozuk millet öz evladını öldürür hale gelmiş sapıklar kol geziyo can güvenliği sıfır

10
9
yanıtYanıtla
TUYAN:

bu yazıyı beğenmeyenler bu ülkede yaşamıyor demekki yorumda hiç bir yanlış yok aynen katılıyorum

yanıt5
yanıt1
RACO:

HAPI YUTTUN yalan söyleme yalan işiniz gücünüz yalan söylemek bu sene kadar geçen sene kadar ülke bu kadar buhran içinde olmamıştı herşey berbat bi halde işin kötüsü taptığınız adamlarında bi çözümü yok oyalıyolar anca, şu gün kalkınacaz bugün kalkınacaz 17 sene oldu be yuh dahada dibe gidiyoruz ne uçması ne avrupanın kıskanması hikaye hep

yanıt1
yanıt0
masum:

HAPI YUTTUN rumuzlu arkadaş, sen nerede yaşıyorsun? malmısın diyecem mallara yazık olacak

yanıt1
yanıt0
Karakurt zaza:

Danışıklı döğüş, ReklamlaaaaR

5
5
yanıtYanıtla
Havuç:

-Dilan çıtak mı? -Hadi çıtak o zaman.

3
6
yanıtYanıtla
baybolat:

Yapma kız millet hemen inandı sana :D

9
0
yanıtYanıtla
Albastı:

Sen kimsin la

yanıt1
yanıt0
Bamsı beyrek:

Dağılın lan dıbıdıklar.

yanıt2
yanıt0
MASUM:

adaM HAKLI BERLER DAĞILIN

yanıt2
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title