Haberler

"Derin bir yalnızlık hissettim" diyen Fatih Terim'e Galatasaraylı taraftarlar destek oldu

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Bugün derin bir yalnızlık hissettim" diyerek yönetimi eleştirirken, Galatasaraylı taraftarlar sosyal medya üzerinden deneyimli çalıştırıcıya destek verdi. Twitter'da açılan 'YalnızdeğilsinFatihTerim' hashtagi kısa sürede çok konuşulanlar arasına girip birinci sıraya yükseldi.

Dün oynanan Yeni Malatyaspor maçından sonra açıklamalarda bulunan Fatih Terim, yalnız bırakıldığını vurgulayarak, "Ben kişilere, gruplara değil Galatasaray sözüm var. Zaten mayısta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Sözümde durmaya devam edeceğim" dedi.

YALNIZ DEĞİLSİN FATİH TERİM HASHTAGİ BİRİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

Deneyimli çalıştırıcının bu açıklamaları 'Ayrılık mesajı' olarak nitelendirilirken, taraftarlar ile yönetimin arası iyice açılmaya başladı. Sosyal medyada Galatasaray taraftarları tarafından açılan 'YalnızdeğilsinFatihTerim' hashtagi kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi.

'Derin bir yalnızlık hissettim' diyen Fatih Terim'e Galatasaraylı taraftarlar destek oldu

TARAFTARLAR "YÖNETİM İSTİFA" DEDİ

Taraftarlar bu başlık altında yönetime yüklenirken, Fatih Terim'in yanında olduklarını vurguladı. Öte yandan dün akşam saatlerinde de açılan 'Yönetimistifa' başlığının altında Mustafa Cengiz ve kurmaylarının istifa etmesi istendi.

YÖNETİMİN VERECEĞİ KARŞILIK MERAK KONUSU OLDU

Yaşanan bu gelişmelerin ardından eleştiri oklarının hedefinde olan Galatasaray yönetiminden nasıl bir hamle geleceği ise merak konusu oldu. Yönetim şu ana kadar transfer ya da son gelişmelerle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Fatih Terim Galatasaray Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (9)

Tabi tabi:

Ya hoca bırak galibiyet alırken liderliğe otururken mutluluk saç malatyaya kaybedince yönetime salla. Sende böyle yapıyorsan oooo işiniz var. Adam zaten canıyla mı uğraşsın takımla mı. Bu sene yönetime esnek davranmak lazım. Falcao yu aldıklarında en kral başkandı ne oldu. Herkes iyi gün taraftarı olmuş, ohh ne güzel ıstanbul

9
9
yanıtYanıtla
cimbom:

malatyaya kaybetmedi ki ner nerenden izliyorsun maçı

yanıt3
yanıt3
Zalım:

Sağlığı bozuksa bıraksın. Zorla tutmuyor kimse.

yanıt2
yanıt5
Mustafa:

ön hazırlık tamam. imPARAtor kaçmak için hazırlık yapıyor.

3
5
yanıtYanıtla
recep:

sen bitti desen de GALATASARAY için daha yolun başındasın her zaman öyleydi öylede kalacak hocam

2
1
yanıtYanıtla
Bir Garip:

Sende yanlızlık hissediyorsan biz ölelim. Ben sürekli yanlız hissediyorum kimse twit atmıyor.

3
0
yanıtYanıtla
tirip:

transfer için başkana trip atıyo :)

1
1
yanıtYanıtla
nilufer:

ŞOV YAPMA, ŞOV YAPMA, FARKETMEZ ANLADIK SENİ GÜZEL ŞARKI

1
0
yanıtYanıtla
bırak bu işleri terim:

senede 1 8 trilyon para alıyosun kadronda ne disiplin var ne bir düzen transfer olmasa bile galatasarayın bir oyun düzeni bir maç stratejisi olur ne oynadımız futbol futbol nede takım stratejisi strateji anlatma yanlızım ayagı bır kerede dekı ben hatalıyım ben yapamadım basarıda SEN basarısızlıkta ya takım ya yönetim senınle de olmuyor sensızde terım ama artık miadın doldu olmuyor artık senınle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title