Haberler

Kayserisporlu Deniz Türüç Fenerbahçe'yi tercih etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği İstikbal Mobilya Kayserispor kaptanı Deniz Türüç ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği İstikbal Mobilya Kayserispor kaptanı Deniz Türüç kararını verdi.

Galatasaray'ın Emre Mor transferi sonrasında Fenerbahçe ile son bir görüşme yapan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu teklifi kabul etti.

BU HAFTA İMZALAR ATILACAK

Fenerbahçe ile İstikbal Mobilya Kayserispor arasında son bir görüşme yapılacak ve bonservis rakamı netleştirilecek. Deniz'in bu hafta yeni takımı ile mukavele yapacağı da öğrenildi. İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, kaptan Deniz Türüç'ün tercihi doğrultusunda adım atacaklarını açıklamıştı.

Deniz Türüç geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla çıktığı 29 Süper Lig maçında 3 gol atarken, 5 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstikbal Mobilya Kayserispor Deniz Türüç Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (59)

gs 1905:

hiç güleceğim yoktu bu adamı alsak ne olur almasak ne olur :))). Ali koç vizyonu işte gs ile uğraşmak için ne yapacağını şaşırdı. takımı audı cupta 11 gol yemiş. Halen ımparatorun tazmınatına kafayı takmış

64
28
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

hahaha . örnekleri için geçmişine bakman yeterli olur keko. adı üstünde audi cup çok da önemli değil ister 11 gol ister 25 gol ama senin kafa biraz man oldugu için basmaz. ;)

yanıt12
yanıt13
KASTAMONULU:

KAMBOÇYALI OĞLUM 11 GOL AZMI GELDİ:)) MÜNİHİN SOYUNMA ODASINA AZ ATIN DİYE YALVARMAYA GİDEN VOLKAN BALLIYA Bİ SOR BENCE. DEVRE ARASI NEDEN MÜNİHİN SOYUNMA ODASINA GİTMİŞ.

yanıt23
yanıt14
kastamonulu ayıya cevap:

hahah senin gibi ayıdan da böyle absürt bi cevap beklenirdi zaten ;))) neden gitmiş söyle bakalım duyduklarını bize de aktar odadaymışsın ya ? puahahhaa ha ayrıca 11 gol dediğim gibi çok önemli değil mesele geçen sene küme oynayan takımın bu sene DEVlerle aynı organizasyonda yer alması. Anlayamazsınız ne demek istediğimi ;)

yanıt16
yanıt8
CAPS:

Senin dediğin Audi cup a her yıl 3 tane dünya çapında takım alırlar ara ya da sıradan bir tane takım koyarlar taraftarlar bol bol gol izlesin eğlensin diye anladın mı kastamonu''ya cevap yazacağına sen önce bunu anla bu bir gerçek

yanıt9
yanıt13
rodrigo:

neyin çalımı lan zaten Galatasaray 1 hafta önce transferden vaz geçmişti Muriqi de olduğu gibi boş manşetler atmayın click bait için !

21
13
yanıtYanıtla
CAN DEP:

A pilani Emre Mordu Deniz Türüc B planiydi A pilani olunca B pilani devre dışi kaldi..Bumu transfer calimi

18
12
yanıtYanıtla
Kenan:

Züğürt tesellisi ağla

yanıt1
yanıt2
CİMBOMLU:

şunun her tarafı çalım olsa ne olacak yaa Allah aşkına haberleri böyle abartarak verince bişey olmuyor. biz GALATASARAY'' lılar olarak FALCAO diyoruz siz bize deniz türüç diyorsunuz. bizler aynı yolda yürümedik benzer başarılarımız da yok!!!!kapişşşşşşş

20
9
yanıtYanıtla
KARA KARTAL:

audi cup''tan sonra kim ne para isterse fener vermeye hazır duruma geldi. takım rezalet çünkü

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title