Haberler

Damien Comolli, Alanyaspor'da Forma Giyen Ozan Tufan ile Görüştü

Güncelleme:

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen Ozan Tufan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Fransız futbol adamı, genç oyuncuya performansından dolayı memnun olduklarını belirtip kendisini yakından izlemeye devam edeceklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin devre arasında Aytemiz Alanyaspor'a kiraladığı Ozan Tufan konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre Sarı-Lacivertli takımın sportif direktörü Damien Comolli, genç oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirdi.

OZAN FORMA ŞANSI BULDUĞU İÇİN MUTLU

Fransız futbol adamı, Ozan'dan son durumu ile ilgili bilgi isterken 23 yaşındaki futbolcu, Alanyaspor'da sürecinin kendisi açısından faydalı geçtiğini ve yeniden sürekli forma şansı bulduğu için mutlu olduğunu söyledi. Comolli de Ozan'a performansından duyduğu memnuniyeti dile getirirken kendisini yakından takip etmeye devam edeceklerini bildirdi.

Ozan Tufan, devre arasında kiralandığı Alanyaspor'da 7'si ilk 11 olmak üzere 11 resmi maça çıkarken gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe Ozan Tufan Futbol Haberler

500

Yorumlar (8)

ANTİ FB:

ZAMANINDA OZANIN TERCİHİ BEŞİKTAŞ OLSAYDI ŞENOL GÜNEŞLE YILDIZ OLUR PARLARDI FByi TERCİH EDİP ÇÖP OLDU ÇOK YAZIK KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ

10
7
yanıtYanıtla
GSLİ birisi:

bu comolli cia ajanımıdır nedir mal la bu adam

11
0
yanıtYanıtla
:

FENERBAHÇE AŞIRI DERECEDE TAKINTILI BİR KULÜP . BAŞARISIZ OLMASININ EN BÜYÜK SEBEBİDE BU . TUTTURMUŞLAR BİR VOLKAN MEHMET TOPAL ADAMLARDAN AYRILAMIYOR NE TARAFTAR NE YÖNETİCİLER . AYNI ŞEKİLDE AZİZ YILDIRIM 20 SENE BAŞKANLIK YAPTI . ÖTE YANDAN GS YE BAKIN . TUDOR GELDİ GS LİGDE LİDERKEN ADAMI GÖNDERDİLER . BİR BAŞKAN GELİYOR KULÜBÜ ŞAMPİYON YAPIYOR AMA PARASAL YÖNDEN AÇIK VERDİĞİ İÇİN HEMEN BAŞKAN DEĞİŞİYOR . GOL KRALI GOMİSİ GÖZÜNÜ KIRPADAN YOLLUYORLAR VE BİR ŞEKİLDE YOLLARINA DEVAM EDİYORLAR

5
0
yanıtYanıtla
ttt:

Bu mal comolli takıma geleceği olan genç oyuncuları katacak diye getirilmedi mi? bu mal neden bizim oyuncularla görüşme yapıp duruyor. bi alt yapıdan oyuncu ile görüşüyor bi sözleşmeli futbolcumuzla görüşüyor. Biri bu mal adama demiyo mu onlar zaten bizim oyuncular sen başka futbolcu bak diye. . .

4
1
yanıtYanıtla
ttt:

senin gibi beyinden yoksun olan adamlara laf anlatamam. madem bu altyapıdan topçuları çıkarıyor neden hala küme düşme potasındayız ve hala neden işe yarayan bir genç futbolcu yok. Comolli de senin gibi mal olduğu için takıma MAL futbolcuları alıyor.

yanıt1
yanıt1
Taş kafa:

Zorlamayın bu kazmadan bir halt olmaz adamda yetenek Yok

2
1
yanıtYanıtla
esad:

tabi ya yabancı sınırı kapıda. . . ileri görüşlü abiler olmayan topculara prim yaptırıyor. . . bkz ör: tarık efendi

0
1
yanıtYanıtla
kapak:

Ya gönderin şunu , neyin peşindesiniz, 5 dakikalık oyuncu bu, kaç senedir anlamadınızmı, Allah için bir de kimsenin laf edemiyeceği 2-3 oyuncu alın.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title