Haberler

Comolli görüştü, Fenerbahçe Gustavo ile anlaşmaya vardı

Güncelleme:

Transfer döneminin hızlı ekibi Fenerbahçe, Emre Belözoğlu sonrasında orta sahaya bir takviye daha yapmaya çok yakın. Sarı lacivertli ekip, Marsilya forması giyen ve Max Kruse'un Wolfsburg'dan takım arkadaşı olan Luiz Gustavo'nun transferini bitirmeye çok yakın.

Orta sahada Mehmet Ekici, Jailson, Ozan Tufan, Emre Belözoğlu, Tolgay Arslan, Tolga Ciğerci, gibi tecrübeli futbolcuları olmasına rağmen iyi bir '6' numara arayan Fenerbahçe, Luiz Gustavo ile prensipte anlaşmaya vardı.

COMOLLI, GUSTAVO'NUN İŞİNİ BİTİRDİ

Akşam'da yer alan habere göre; Geride kalan sezonun kötü anılarını silmek isteyen ve transfer çalışmalarını buna göre şekillendiren Fenerbahçe yönetimi şimdiye kadar Garry Rodrigues, Max Kruse, Emre Belözoğlu, Altay Bayındır, Vedat Muric gibi isimlere 'çubuklu formayı' giydirirken, Başkan Ali Koç'un Comolli'ye 'Gustavo'yu bir an önce bitir' talimatı verdiği öğrenildi. Marsilya ile yakın ilişkileri olan Damien Comolli'nin Brezilyalı orta sahaya kısa bir süre içerisinde imza attıracağı belirtilirken, bu transfere en çok Max Kruse'nin sevindiği ifade edildi.

KRUSE'NİN WOLFSBURG'DAN KANKASI

2015 yılında Wolfsburg'da beraber oynadığı takım arkadaşıyla yeniden yolları kesişen, Max Kruse'nin Luiz Gustavo transferi sebebiyle bir hayli memnun kaldığı anlaşılırken, Fenerbahçe'nin Gustavo'nun haricinde 2-3 futbolcuyla daha masaya oturmayı planladığı bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Luiz Gustavo Fenerbahçe Max Kruse Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

Adınızı Yazın:

her sene transferde en çok parayı harcıyan fenev oluyor ama şampiyon olamıyor too easy champions all easy match :D AĞLAYIN FENER

13
23
yanıtYanıtla
TOPLA:

GENE BAGIS TOPLARLAR PARA VEREN COK NSL OLSA :D

yanıt9
yanıt12
UltraFB:

Ergenlerin yorum yapmasına izin verilmemeli

yanıt9
yanıt3
GS:

yildiz mi hahaha

6
14
yanıtYanıtla
KRALEX:

KUDUR CATLAA HAHHAHHAHAHHAHHA

yanıt4
yanıt3
GS:

kralex Gostunun adini nerde duydun catla diyorsun keske yildiz olsada izlesek

yanıt0
yanıt0
cimbom:

bumu yildiz yildiz gormesek bize yedirecekler yildiz dedigin dun geldi galatasaraya adi ne bilen var mi seriiiiiiii

6
8
yanıtYanıtla
GFB:

Küme düşen takimin yıldızı demek istedin heralde bchjchchch

yanıt1
yanıt0
Neriiiii:

Neriiiiiii

yanıt0
yanıt0
Kenan:

YOK YILDIZ ADEM BÜYÜK ŞENER DİAGNE CİNCONLAR SİZDE OLMAZSANIZ KİME GÜLECEĞİZ

yanıt1
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title