Haberler

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'dan UEFA'nın skandal kararına tepki: İşin tadı kaçtı artık

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, asker selamı verdiği için UEFA'nın soruşturma açtığı İrfan Can'a sahip çıktı. Erdoğdu, "İşin tadı kaçtı artık. Türkler gerçekten mağdur edilmeye başlandı. UEFA'nın yaptığı yetkisini aşmaktır." dedi.

Medipol Başakşehir Kulübü, UEFA'nın İrfan Can Kahveci'nin Wolfsberger maçında attığı gol sonrası sevincindeki asker selamına soruşturma başlattığını açıkladı. Bu karar sonrası CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CNN Türk'e bağlandı.

"TÜRK KİMLİĞİ SALDIRI ALTINDA"

Erdoğdu, "Bu karar, 82 milyon yurttaşımızı birden incitir. UEFA'nın bu kararını anlamış değilim. İşin tadı kaçtı artık. Mesele bir yerden sonra Türklüğü suçlamaya geldi. Türkler gerçekten mağdur edilmeye başlandı. UEFA'nın yaptığı yetkisini aşmaktır. Son derece inciticidir. Türk kimliği çok ciddi bir şekilde saldırı altında. Bu karar beni çok üzdü. " dedi.

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'dan UEFA'nın skandal kararına tepki: İşin tadı kaçtı artıkAykut Erdoğdu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cumhuriyet Halk Partisi Haberler

500

Yorumlar (14)

wolf:

bence uefa haklı. . boş milliyetçilik yapmayın. . futbol bu. . bi spor organizasyonu. . . sen asker selamı yaparsın yarın bi başkası nazi selamı yapar. . öbürü başka bişey. . . spora siyaset bulaştırmayın. . ver uefa ceza üstüne ceza ver. .

12
25
yanıtYanıtla
kurtmus...:

yahu. . . senin hergün insanin ölüyo. . . asil sporu, carti curtu birakipta. . . bu en önemli can alici hadiseye yüklenmeli, sabahtan aksama kadar her türlü yükleniyorlar avrupa medyasinda, avrupada. . . onlar terörü yasadiginda, siyahlara bürününce ve mac öncesi saygi duruslari. . . politik degilde . . . neee

yanıt0
yanıt1
ÇelikAsker:

Aptala anlatır gibi anlatmak lazım bunlara. Bizde ASKER demek kutsal olan herşeyin emanetçisi ve koruyucusu demektir. Onlarda emperyalist çıkarlar uğruna para karşılığı savaşan silahşörler. Bu farkı anlatabilirsek, belki bu selamıda anlarlar. Bu bir çetnik selamı değil, nazi selamı hiç değil. Vatansever yurttaşların yine vatanını korumak için canını hiçe sayan gençlere saygı ve destek selamıdır.

12
1
yanıtYanıtla
tmm:

yav hehe. . . tmm. . biz altaylardan tunalara geldik. . dünya bizimdi. . falan filann. . . uydur . . . salla. . meydan boş. . klavye önünde. . . tmm en güçlü biziz. . .

yanıt1
yanıt0
POLAT:

bunlarda bizim feneresyon gibi şaibeli bir hal alıyor

5
4
yanıtYanıtla
Yanlı Zeka Siz İnsanlar:

fenerasyon senin bir nokta noktalarına birşeyler yapsın. Ulan kendi içimizde millliyetçi olamıyoruz. UEFA bize herşeyi yapar. Senelerdir diğer takımların yapmadığı kalmadı. Fenerbahçenin başına gelenlerin 10da 1i diğer takımların başına gelmedi hala Fenerbahçe için yazı yazıyorsunuz. Sizin otobüs kurşunlandı mı?Sizin başkan içeri alındı mı? Hem de sonradan herkesin kabul ettiği oyunlar ortaya çıkmasına rağmen hala kabullenmeyen sabit fikirli insanlara rağmen. ve benzerleri. . . . . . . . . . . .

yanıt4
yanıt2
polat:

süylediklerini aynen iade ediyorum pis feneresyonlu burda yorum yazacağına git müzene çalıntı kupaları gür sezon başlamada sizi şampıyon ilan etiler adalet diye birşey bırakmadınız palabıyığın çocoğu

yanıt3
yanıt2
kral:

sözde medeni avrupa, onlara herşey hak, biz ise ne yapsak kabahat,

7
2
yanıtYanıtla
Arif:

Uyanda balığa çıkalım yenimi farkettin

5
3
yanıtYanıtla
CANMEN:

SUNA BAK YAA. . . ZAR ZOR BI MAC KAZANDIK. . . ONUDA MASADA KAYBEDECEGIZ. . . GüLERMISIN. . . AGLARMISIN. . . AH AVRUPA. . . . AAAHHH. . .

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title