Haberler

Chelsea, Cengiz Önder İçin Roma'ya Teklif Götürecek

Güncelleme:

İngiliz devi Chelsea, Roma'da forma giyen Cengiz Ünder'in transferi için teklifte bulunacak.

Premier Lig devi Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard'ın Real Madrid'e transfer olması durumunda yerini Roma forması giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder ile doldurmayı planladığı iddia edildi.

Turkish-Football sitesinde yer alan habere göre Chelsea, Eden Hazard'ın takımdan ayrılması durumunda Roma forması giyen Cengiz Ünder'i transfer etmek istiyor. Her iki kanatta görev yapabilen 21 yaşındaki Cengiz'in Chelsea için ideal bir transfer olacağı ifade edildi.

ROMA 60 MİLYON EURO İSTİYOR

Yaz transfer döneminde de adı Avrupa'nın önde gelen kulüpleriyle anılan Cengiz için Roma, 60 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirlemişti. Bilindiği üzere, Chelsea kulübü takımı gençleştirmek istiyor. Ayrıca, Pedro ve Willian'ın sözleşmesi de önümüzdeki sezon sona eriyor. Bu yüzden İngiliz ekibinin Cengiz Ünder'i kadrosuna katması yüksek ihtimal görünüyor.

13.4 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Sakatlığı devam eden Cengiz Ünder bu sezon Roma formasıyla 25 karşılaşmada forma giydi. Milli futbolcu çıktığı 25 maçta 6 gol, 9 asist ile oynadı. Cengiz Ünder'in Roma ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor. Cengiz, 2017 yılında Roma'ya 13.4 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cengiz Ünder Chelsea Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Dürbünlü:

Cengiz gol atmakta ÖNDER desek daha yakışıklı olur;)

13
1
yanıtYanıtla
Ulvi:

Altinordu Dan cikip nasil Roma da basarili olduysa insaAllah Roma Dan Chelsea ya gidince de basarili olacaktir. Türkün gururu

12
0
yanıtYanıtla
ckhalovosnki:

sende emre mor ile arda turan gibi olmayasın ha aramızdan düzgün bişey çıksın artık

10
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Cengiz’in mutlu olacagı tek takım:BARCELONA ‘dır.

4
5
yanıtYanıtla
9x Sniper SCOPE:

Bunu dürbünle mi gördün?

yanıt2
yanıt0
Dürbünlü:

9xSNİPER evet dostum;)

yanıt2
yanıt0
Cengiz Ünder:

Cengiz Önder değil Ünder. . .

9
0
yanıtYanıtla
bzztt:

len cengiz sana bi abi tavsiyesi ingiltereye git ama ekstra antreman yap yoksa bitersin iki üç seneye

7
1
yanıtYanıtla
frambuazlı kereviz:

çok hızlı futbolu olan ingiltere de başarılı olacağını zannetmiyorum. italya''dan oraya gidipte başarılı olan çok az futbolcu vardır. cengiz ispanya da çok daha başarılı olacaktır.

3
0
yanıtYanıtla
Başakşehir de yaşadı.:

Bildiğim kadarıyla Cengiz, Roma''dan başka bir kulube transfer edildiğinde paranın ''si Başakşehir''e verilecekti

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title