Haberler

İnternetten telefon siparişi veren kadına cinsel içerikli solüsyon gönderdiler

Güncelleme:

Kocaeli'de internetten cep telefonu siparişi veren kadına cinsel içerikli solüsyon gönderildi. Kutuyu açar açmaz soluğu emniyette alan talihsiz kadın "Telefondaki kişiye 'Dolandırıcılık falan olmasın?' diye sordum. Bana yasal bir firma olduklarını, kendilerine her şekilde ulaşabileceğimi söylediler" dedi.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan Elif Soylu, babasının telefonuna gönderilen link üzerinden verdiği cep telefonu siparişi yerine cinsel içerikli solüsyon gönderilince soluğu poliste aldı.

Elif Soylu, babasının telefonuna mesaj yoluyla gönderilen linki açtığında, piyasa değeri yaklaşık 4 bin TL olan cep telefonunun 199 TL'ye satıldığını gösteren reklamla karşılaştı. "Sipariş vermek için tıklayın" yazısı da bulunan link üzerinden telefon satın almak için başvuru formu doldurdu. Daha sonra Soylu'yu arayan kimliği belirsiz bir kişi, adres bilgisini aldı, siparişin onayladığını söyledi. 3 gün sonra ise evine kargo ile paket geldi. Ancak paketten cep telefonu yerine cinsel içerikli solüsyon çıktı. Elif Soylu, hemen polis merkezine giderek, başından geçenleri anlattı. Buradan Tüketici Hakem Heyeti'ne yönlendirilen Soylu'ya, faturası olmadığı için işlem yapılamayacağı söylendi.

"YASAL BİR FİRMA OLDUKLARINI SÖYLEDİLER"

Elif Soylu, "Babamın cep telefonuna gelen mesajda, 199 liraya akıllı telefon verdikleri yazıyordu. Ben de form doldurdum. Telefonla beni arayıp, 'Akıllı telefonu 199 liraya veriyoruz. Siparişinizi onaylıyor musunuz?' dediler. Ben de onayladığımı söyledim. Sonrasında ise telefon yerine solüsyon gönderdiler. 199 lira cazip geldi, telefona da ihtiyacımız olduğu için sipariş verdik. Telefondaki kişiye 'Dolandırıcılık falan olmasın?' diye sordum. Bana yasal bir firma olduklarını, kendilerine her şekilde ulaşabileceğimi söylediler" dedi.

"AĞABEYİM DOLANDIRICI OLDUKLARINDAN ŞÜPHELENİNCE VAZGEÇTİ"

'Dolandırıcılardan şikayetçi olmak istediğini ancak kimsenin kendisine yardımcı olmadığını öne süren Elif Soylu, şunları kaydetti: "Karakola gittim. Oradaki yetkililer bana, Tüketici Mahkemesi'ne gitmem gerektiğini söylediler. Derince Kaymakamlığı Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum. Onlar da fatura olmadığı için işlem gerçekleştiremeyeceklerini söylediler. Ben mağdur oldum başka insanlar da mağdur olmasın. Ben ağabeyime de söylemiştim. Ağabeyim 'Ben de sipariş veririm' dedi. Sonra dolandırıcı olmalarından şüphelenip, vazgeçti" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Derince Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (60)

ADA:

akıl mantık vermiş rabbim kullanmayı bilene hiç 4 bin liralık telefon o fiyata satılırmı böylelerine herşey müstehak

26
1
yanıtYanıtla
gülelim bari:

cahil köylü şarj aleti parası değil

13
7
yanıtYanıtla
Kyle XY:

kayıp olsun ne olursa olsun tameir görmüş olsun vs vs 4000 lıralık telefonu 199 lıraya verırler mı be kadın biraz düşünün ya

16
0
yanıtYanıtla
telefoncu:

Güneş ışığı beynine ulaşabilse, 4000 liralık ürünün 200 liraya alınamayacağını düşünebilirsin.

13
3
yanıtYanıtla
Cevap:

Beyin güneş enerjisiyle mi çalışıyor? İşiniz gücünüz kadınların kıyafeti. Bunlara kanan erkekler ve başı açık kadınlara ne diyeceksin o zaman.

yanıt2
yanıt1
cevaba cevab:

harbiden merak ettim sen bu yorumu nerenden anladin soylede bilelim??

yanıt6
yanıt2
Telefoncuya cevap )):

Belli ki sizi de güneş çarpmış aman kafanızı çok açıp saçmayın

yanıt3
yanıt4
EYUB:

BU URUN BİZLERİN DE CANINI YAKTI BU DEVLETİMİZ BUNA DUR DEMESİ LAZİM BUNU YAPALLARA HARAM ZİTKIM OLSUN

12
2
yanıtYanıtla
Vatandaş.:

helali haramı bilse yapar mı?

yanıt4
yanıt1
NEZAHAT:

Ukala doing, sen nasıl cahil ve saygısız bir erkeksin. Bu bayan zaten mağdur, neden utansınki ?Edepsizliğinden ve boş konuşmandan dolayı, asıl sen ve seni terbiye edemeyen Annen utansın.

yanıt4
yanıt2
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title