Haberler

Cenk Tosun attığı gol sonrası korkuttu

Güncelleme:

A Milli Takımımız, 2020 Elemeleri H Grubu 7. maçında Arnavutluk'u 1-0 mağlup ederek 18 puanla liderliğini sürdürdü. Cenk Tosun'un son saniyelerde attığı golle galibiyet gelirken golcü oyuncu gol sevincini yaşarken ilginç anlar yaşandı.

A Milli Takımımız, Arnavutluk'u da son dakikada gelen golle geçerek EURO 2020 yolunda büyük avantaj sağlarken son bölümde korkutan anlar yaşandı.

Burak Yılmaz kritik bir kararla topa dokunmayarak pozisyonun ofsayt olmasını engellerken gol sevincinde yürekler ağza geldi.

Cenk Tosun golü attıktan sonra reklam panosunu atladı. Yıldız oyuncunun kamponları beton zeminde kaydı. Bu esnada Cenk ve Yusuf dengeyi kurmakta güçlük çekti. Yere düşen Cenk Tosun Özel Tim görevlisine tutunarak durabildi.

Gol sevincini yaşamaya gelen A Milli futbolcular arkadaşlarını kaldırdı. (Hürriyet)

İşteCenk Tosun'un o anları:

Cenk Tosun attığı gol sonrası korkuttu

Cenk Tosun attığı gol sonrası korkuttu

Cenk Tosun attığı gol sonrası korkuttu

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Burak Yılmaz Arnavutluk Cenk Tosun Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (6)

misafir:

Ulan everton kazmalari su adami harcadiniz. Bakiyorum cenkten daha iyi bir santroforlari varda oynatmiyorlar zaten kume dusme hattidalar hocada kovulur. . . . . .

10
10
yanıtYanıtla
BJK ADVERS:

Modeli düşük golcü CENK TOSUN ! FUTBOLCULUK HÜNERLERİ ADINA HALA ÜSTÜNE BİR TIK KOYAMAMIŞ ESKİDEN KALMIŞ AĞIR ÇEKİM BİR FUTBOLCU OLMAKTAN ÖTEYE GİDEMEDİ !

2
12
yanıtYanıtla
Hoppala:

Allah senin algı problemini gidersin Amin

yanıt4
yanıt0
hakan şahiner:

ulan ne adamsın futboldan anlarığın yok başka adam yok gibi seni aldılar genede şansa gol attın bozuk saat misali ama toptan anlamıyosun cenk. Senin yerine bende olsam atardım o kadar çok pozisyon geldiki sadece bir tanesini attın

0
9
yanıtYanıtla
guebetci bulent:

burak cok kotu oynadi ota sahada emre disinda herkes cok iyi oynadi ve de kalacimiz cok iyiydi cift santafor sayasinde golu bulduk saygilarimla.

0
3
yanıtYanıtla
öZEL TiMi DüSüNEN YOK:

TOSUN HIZINI ALAMAYINCA GARiBiM GüVENLiK NEYE UGRADIGINI BiLE ANLAMADI

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title