Haberler

Spor Sunucusu, Canlı Yayında Sevgilisine Evlilik Teklifi Yaptı

Güncelleme:

Denizli'de uydudan yayın yapan bir televizyon kanalının sunucusu Musa Uçak, canlı yayında sevgilisi Elif Koyuncu'ya sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Pamukkale ilçesindeki bir televizyon kanalının sunucusu 28 yaşındaki Musa Uçak, bir yıldır tanıştıkları kız arkadaşı Elif Koyuncu'yu (24) yayın sonrası görüşme bahanesiyle çalıştığı televizyon kanalına çağırdı.

"SİZE DE SÜRPRİZ OLACAK"

Canlı yayınlanan spor programının ardından kapanış konuşmasını yapan Uçak, konuklardan ve izleyicilerden izin isteyerek, "Size de sürpriz olacak kendim için 5 dakikanızı sizden istirham ediyorum." dedi.

AYAĞA KALKIP KONUŞMA YAPTI

Ayağa kalkan Uçak, "Bunca zamandır karşınıza çıkarak programlarımızda sporu hayatla buluşturduk. Bugün de sporu hayatla buluşturmak istedim. Hayatıma bir milat niteliği kazandıran varlığı ile onurlandırıp birlikte yaşlanma hayalleri kurduran Elif Koyuncu'ya huzurlarınızda önemli bir soru sormak istiyorum." dedi.

DİZ ÇÖKÜP EVLENME TEKLİFİ ETTİ

Koyuncu'nun önünde diz çöken Uçak, "Birlikte gülmeye, birlikte bir hayat kurmaya, hayatın sonuna kadar birlikte olmaya, bir ömür benimle geçirmeye var mısın, benimle evlenir misin?" dedi.

"HİÇ BEKLEMEDİĞİM BİR ANDA OLDU"

Sunucu Uçak, "Evet" yanıtı aldığı sevgilisi Koyuncu'nun parmağına yüzük taktı. İngilizce öğretmenliği mezunu Elif Koyuncu da karmaşık duygular içinde olduğunu belirterek, "Hiç beklemediğim bir anda oldu. Canlı yayında böyle bir şey olması beni çok şaşırttı. Bu sürpriz karşısında çok mutlu oldum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Pamukkale Denizli Medya Magazin Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Dürbünlü:

sevgili kavramı kitabımız kuranda yoktur.

2
16
yanıtYanıtla
harun:

dinimizde sevgililer günü diye birsey yok tamam, ama efendimiz sevdigi kisilere habibim diye hitab edermis habibim;in türkcesi sevgili demektir

yanıt2
yanıt0
===:

Erkek adam diz çökmez. Bu layt

4
10
yanıtYanıtla
sofiDAYI:

SEVGİLİ MANİTA İSLAMDA YERİ YOK SAVCİ USULU EVLENMELİ DİNDAR NESİL

3
6
yanıtYanıtla
Esra:

Öncelikle bir insanı, bir hayvanı, bir eşyayı ya da bir hayali gönülden seven herkesin 14 Şubat Sevgi Günü Kutlu Olsun. Bu şekilde medeni cesareti olan insanlar her zaman mutlu olurlar. Allah tamamına da erdirsin inşallah. Daima mutlu olun.

6
1
yanıtYanıtla
BUNLAR:

reklam kokan hareketler

3
3
yanıtYanıtla
semih ayder:

bumu 28 yaşında babası gibi duruyor yaşlıca . kaptı güzel kızı tipsiz

2
2
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

adama bak karıya bakkk valla 41 yasındayım kımse dıyemez 41 yasındasın hem fıtımihem yakısıklı. . . . paranın gucu işte

3
0
yanıtYanıtla
BOZO:

PARANIN Bİ GÜCÜNÜ GÖRDÜM SİZDE EVET PARA KONUŞTURMUŞ AAMA BOŞ KONUŞMAYI ÖĞRETMİŞ. ÖNCE KARIYA KADIN DEMEYİ ÖĞREN BENDE PARA YOK AMA SENİN GİBİLERİN NASIL BİR MAL OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUM

yanıt0
yanıt1
DSDSDSDS:

AŞAĞILAMA İÇERİYOR

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title