Haberler

Burak Yılmaz ile Çaykur Rizesporlu Taraftarlar Arasında Gerginlik

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yıldızı Burak Yılmaz, Çaykur Rizespor ile oynanan maçta rakip takım tribünleriyle gerginlik yaşadı. Tecrübeli oyuncu topu her ayağına aldığında ıslıklanırken el kol hareketleriyle tepkisini dile getirdi.

Beşiktaş'ın milli oyuncusu Burak Yılmaz, Çaykur Rizespor deplasmanında rakip takım taraftarları tarafından ıslıklandı. Topu her ayağına aldığında tepki gören oyuncu kendisine gösterilen tepkilere sinirlendi.

TARAFTARLARA İŞARET YAPTI

Tecrübeli futbolcu 40. dakikada el kol hareketleriyle Rizespor tribünlerine karşılık verirken Burak Yılmaz'ın bu hareketi, tribünlerin daha da gerilmesine neden oldu. Burak, 64. dakikada attığı golün ardından Rizespor tribünlerine dönerek, "sizi duyamıyorum" şeklinde bir işaret yaptı ve Rizesporlu oyuncular tepki gösterdi. Hakem Arda Kardeşler bunun üzerine Burak Yılmaz'a sarı kart gösterdi.

Burak Yılmaz ile Çaykur Rizesporlu Taraftarlar Arasında Gerginlik

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Beşiktaş Rizespor Haberler

500

Yorumlar (7)

vatan:

Karakteri sifir olan bir kisi bu burak. türk futboluna zarar örnek degil.

6
17
yanıtYanıtla
ismail66:

Maci seyrederken lütfen gözleriyin üzerine oturma o taraftara az bile insallah ikinci lige düserler

yanıt11
yanıt3
fiş:

adamsın

4
7
yanıtYanıtla
HOMOLAZ:

Burak erkektir. Adamdır. Bir stad dolusu kaza dikilip gelmiştir.

0
4
yanıtYanıtla
gurbetci:

ula rize girdin havaya iki mac aldin diye. . bu istanbul takimlarina karsi neden her maci satarsiniz anlamam

1
3
yanıtYanıtla
Recep.BJK:

tamam oyuncu taraftarla polemiğe girmesin ama sakatlık gecırdıgı pozısyonda başlayıp durmadan kufur ettıler ne yapsın cok ıyı kufur ediyorsunuz dıye tesekkurmu etsın. kabul edelımkı bugun turkıyede en ıyı forvettir burak adamın takımınada mıllı takımada yaptıgı katkı otada. yabancı futbolcu olan adem laiç dahi burak sezon başından gelseydı hersey daha farklı olurdu dıyorsa daha uzatmaya gerekte yoktur.

1
1
yanıtYanıtla
sedat:

hak eden taraftara az bile

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title