Haberler

Burak Yılmaz'dan Cenk Tosun ve Arda Turan için çarpıcı mesaj

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, Antalya kampında basın mensuplarının karşısına geçti. Şampiyon olmayı çok istediklerini söyleyen Burak Yılmaz, siyah-beyazlıların gündemindeki Arda Turan ve Cenk Tosun'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu ve kaptanı Burak Yılmaz, siyah-beyazlı takımın Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

Son durumu hakkında bilgi veren ve Beşiktaş olarak ikinci yarı iyi işler yapacaklarını söyleyen Burak Yılmaz "İlk antrenmanıma çıktım ama tatilde de çalışıyordum. Fenerbahçe maçında ufak bir sakatlığım olmuştu, ilk antrenmanımı yaptım, her şey yolunda. İlk yarı beklentilerin altında kaldık. Bunun birçok sebebi oldu. Oyuncular olarak beklentilerin altında kalmanın sorumluluğunu alıyoruz. Hep beraber oturduk ve konuştuk. hedefe ulaşmak için neler yapacağımızı biliyoruz. Havamız gayet iyi. Sivas spor maçını dört gözle bekliyoruz." dedi.

"TEK DİLEĞİM ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRMAK"

Transfer iddiaları hakkında görüşü sorulan Burak Yılmaz "İlk imzamı atarken de çok dua ettim, hep Beşiktaş'ta bırakmak istedim. Allah da bana bu fırsatı verdi. Teklifler oluyor, sahada işini yaptığın sürece de olacak. Beşiktaş benim için başka duygu, anlatarak tarif edemem. Allah'ımdan tek dileğim şampiyonluk ve Türkiye Kupası kaldırmak. Tek hayalim burada kupa kaldırmak. Benim aklımda transfer en ufak şekilde yok. Şimdi Sivas spor maçını düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

"İLK YARI İYİ DEĞİLDİK, BU BİR GERÇEK"

Daha önce yaptığı açıklamayla ilgili konuşan Burak Yılmaz "Başka santrforlar gol atamadığı zaman, yorumcu ağabeylerimiz "Top atamıyor" diyor, ben atamadığım zaman "Gol atamıyor" diyor, ben de bu yönde konuştum ancak arkadaşlarımı (Ljajic) hedef aldığım söylendi, böyle bir şey yok. Ljajic özel bir oyuncu. İlk yarı takım olarak iyi işler yapamadık. İkinci yarı böyle olmayacak. Ligin ikinci yarıları daha farklı oynanır. Ljajic de ben de kendi performanslarımızın farkındayız. Diğer oyuncular için de bu böyle. Herkes neyin ne olduğunu bilecek yaşta. İlk yarı iyi değildik, bu bir gerçek. İkinci yarı herhangi bir şansımız yok. Yol kısaldı, gerekli oyunu oynamasak bile gerekli puanları toplamalıyız." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK"

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansıyla ilgili açıklama yapan Burak Yılmaz "Şampiyonluk şansımız çok yüksek. Neden? İlk maçımız Sivas spor ile ve içeride Sivas spor ile oynamak bizi çok motive ediyor. Kazanırsak fark 4'e düşecek. Taraftarımızın önünde harika bir atmosferde oynayacağız. Şampiyonluğa çok inanıyorum, taraftarımızın önündeyiz ve siz de bunu düşünebiliyorsunuzdur. Sivas spor'un değerli bir hocası, başkanı ve oyuncuları var. Çok iyi Türk oyuncular var ve kesinlikle burada olmaları tesadüf değil. İlk maçımızın Sivas spor ile olması bizi olayın içine %100 çekecektir. Kazanarak iyi duruma geleceğiz." dedi.

ARDA TURAN İDDİALARINA YANIT

Arda Turan'ın Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları hakkında konuşan Burak Yılmaz, " Arda Turan'ın Burak Yılmaz'ın vasıtasıyla Beşiktaş geleceği söylentilerinin sorulması üzerine Burak Yılmaz "Arda Turan ile sürekli konuşuyorum, böyle haberler nasıl çıkıyor bilmiyorum. Kulübümüzün, Arda Turan'a ihtiyacı varsa, Burak Yılmaz'a ihtiyaç yok. Burak vasıtasıyla Beşiktaş'a gelmek istiyor söylemleri hem Beşiktaş'a, hem Burak Yılmaz'a hem de Arda Turan'a saygısızlık. Ayrıca böyle bir gündem olmadığını biliyorum" dedi.

Arda Turan'ın gönlünde yatanı da bildiğini ifade eden Burak Yılmaz, "Arda'nın gönlünden geçeni biliyorum, inşallah Allah gönlüne göre verir" şeklinde konuştu.

Arda Turan hakkında haberleri okuyunca içinin cız ettiğini ifade eden Burak, "İstenmeyen durumunda olmak Arda Turan ile alakalı değil. Arda ile haberleri görünce içim cız ediyor, 3 yıl önce ülkenin en büyük spor markasından bahsediyoruz! Arda'nın da hataları vardır ama kimse de Arda'ya yardımcı olmadı. Arda'ya karşı bir atak olduğunu düşünmüyorum ama kimse de ona yardımcı olmadı. Arda ile alakalı haberleri görünce üzülüyorum. Arda güçlüdür, dirayetlidir ve onun sadece sahada başarılı olmaya ihtiyacı var" dedi.

CENK TOSUN'A 'COME TO BEŞİKTAŞ' MESAJI

Beşiktaş'ın gündemindeki Cenk Tosun için de taraftarı heyecanlandıracak bir açıklama yapan tecrübeli yıldız, "Cenk Tosun'a söyleyeceğim tek şey 'Come to Beşiktaş' olur. Kalbinde ne varsa, inşallah o olur" ifadelerini kullandı.

"EURO 2020'DE İNŞALLAH GRUPTAN ÇIKACAĞIZ"

A Milli Takım'ın İtalya, Galler ve İsviçre ile EURO 2020'de aynı grupta yer alması hakkında görüşü sorulan tecrübeli golcü "EURO 2020'de grubumuz oldukça zor. Herkes kolay olduğunu söylüyor ama sıkıntılı bir grup, bu grupta her şey olabilir. Biz kendimize güveniyoruz, Allah izin verirse gruptan çıkabileceğimize inanıyorum. Tek yürek olursak, neler yapabileceğimizi gösterdik. Ancak şu an Milli Takım konuşmak için erken. Gözle görülen olumlu bir hava var, inşallah bozulmaz." diye konuştu.

"ŞENOL GÜNEŞ VE ABDULLAH AVCI'YA SAYGI DUYUYORUM"

Şenol Güneş ve Abdullah Avcı arasında kıyaslama yapması istenen "Şenol Güneş de Abdullah Avcı da çok iyi hoca. İkisinin de iletişimi kuvvetli. İki farklı hoca tabii ama onların iş sevgisini, ahlakını görüyorum ve onlar için sahada elimden geleni yapıyorum. Türk oyuncusunun başını okşarsan, sahada sana fazlasını verir. Abdullah Hoca da Şenol Hoca da böyle insanlar. Bu yüzden ikisine de saygı duyuyorum." dedi.

"İNŞALLAH DÜNYA KUPASI'NA DA GİDERİM"

EURO 2020 hakkında görüşü sorulan Burak Yılmaz, "EURO 2020 ikinci Avrupa Şampiyonam olacak. İlkinde çok sıkıntılar yaşadık, kimseye suç bulmuyorum. Öncelikle suçu kendimizde aramalıyız. Şenol Hoca ile geçen 2022 Dünya Kupası hakkında konuştuk. Eğer fit olursam, bana ihtiyaç olursam giderim. oraya gideceğim diye de kendimi şartlamıyorum. Biraz da akışına bıraktım. Daha çok zaman var." yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Arda Turan Cenk Tosun Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

alkim:

Milli takımla birlikte Euro 2020''ye ne olur gitme burak. . Gel beraber izleyelim cips bira vs bendensin ama nolur gitme

8
3
yanıtYanıtla
falcao:

bende gitmeyeyim senden olayım

yanıt3
yanıt1
GENTLEMAN:

BEŞİKTAŞDAN GİDERSEN BU HAYALLLERİNİN HEPSINI BEŞİKTAŞ BAŞARICAK BURAK EFENDI. !DEFOLUP GITSEN DE KURTULSAK . ! TRABZONSPOR BILE UYANDI SENIN NE MAL OLDUGUNU ŞENOL HOCA SAYESINDE GELDIN INSALLAH TEZ ZAMANDA O FORMAYI DAHA FAZLA KIRLETMEDEN GIDERSIN. ÇAKMA FORVET

2
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Su cakma sporculara yildiz diyorsunuz. Buna futbolcu diyenler ya bunun parali elemanari yada yalakalari.

4
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ULA BJK CİDİ KULUP. PARTİYE Mİ ÇAGIRIYON ALOO

1
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Saygı duyuyormuş...avrupa ağızı yapıyor...kendine saygın yok...allahın gariban otobüs şoförünü dövmeye kalktın.sopayı görene kadar tabi..küçük fatih terim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title