Haberler

Bülent Uygun Kayserispor ile anlaştı

Süper Lig ekibi İstikbal Mobilya Kayserispor'da görevi bırakan Samet Aybaba'nın yerine Teknik Direktörlük görevine Bülent Uygun getirildi. Uygun, sezon sonuna kadar sarı kırmızılıları çalıştıracak.

İstikbal Mobilya Kaysersipor'da Samet Aybaba'dan boşalan teknik direktörlük için Bülent Uygun ile anlaşma sağlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, anlaşmayla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Hayırlı Olsun Kayseri! Şehrimizin takımının teknik direktörlük görevi için tecrübeli teknik adam Bülent Uygun hocamız ile anlaştık" ifadelerini kullandı. Uygun ile sezon sonuna kadar anlaşma yapıldığı öğrenildi.

Bülent Uygun Kayserispor ile anlaştı

EN SON OSMANLISPOR'U ÇALIŞTIRDI

Türkiye liginde son olarak 2017'de Osmanlıspor'u çalıştıran Uygun, ardından Katar'ın El-Gharafa ve El Rayyan takımlarında görev yapmıştı.

İstikbal Mobilya Kayserispor'da alınan başarısız sonuçlar üzerine teknik direktör Hikmet Karaman 6 Ekim'de istifa etmiş, 11 Ekim'de de Samet Aybaba ile sözleşme imzalanmıştı.

Sarı-kırmızılı ekip, Aybaba yönetiminde çıktığı ilk maçta Kasımpaşa ile sahasında 1-1 berabere kalmış, deplasmanda pazar günü oynadığı ikinci maçta ise BtcTurk Yeni Malatyaspora 4-0 yenilmişti. Aybaba da 28 Ekim'de yönetime istifasını sunmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstikbal Mobilya Bülent Uygun Kayserispor Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (17)

pert:

hoş geldin şikeci bülent :) ümit özat bundan daha imanlıydı :)

17
4
yanıtYanıtla
GADDAR:

ŞİKE KADROSU TAMAMLANDI. . . . GERÇEKTEN HER YÖNÜYLE SÜPER BİR LİG İZLİYORUZ !!!!

17
3
yanıtYanıtla
FİFİ:

O ZAMAN İLK MAGLUBİYET FENERBAHÇEDEN HAYIRLI OLSUN

12
5
yanıtYanıtla
asd:

Ona yatmak için geliyor zaten. Okan buruğun bülentin gs ye yatması gibi, ismail kartalın, ümi, t özatın, bülent uygunun, aykut kocamanın fb ye yatması gibi. Tamer tunanın, samet aybabanın bjk ye yatması gibi. Bunlar görev adamı

yanıt8
yanıt1
BURAYA KADARMIŞ:

Kayseriye şimdiden geçmiş olsun.

13
1
yanıtYanıtla
Laz kızı:

Bula bula bunumu buldunuz

12
1
yanıtYanıtla
misafir:

Bu takimi hikmet hoca samet hoca adam edemedi bulent hocami adam edicek hikmet hoca samet hoca ne dedi sorunlar cok diye bulent hocami sorunlari cozecek topcularin parasi odenmiyormus bulent hoca cebindenmi odeyecek. Malesef bir kayserili olarak bu sene ptt bizi bekliyor. . . . . . .

12
0
yanıtYanıtla
VEYSEL:

samet dursaydı bence daha iyiydi

8
1
yanıtYanıtla
kayseriliyim:

kayserinin allah belasını versin.

2
6
yanıtYanıtla
TARIK:

Allah senin belanı versin

yanıt5
yanıt1
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title