Haberler

    Ronaldinho, 40. yaşına hapiste girdi

    Güncelleme:

    Dünyaca ünlü Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, 40. doğum gününü hapishanede kutladı.

    Bir zamanlar futbol dünyasına damga vuran, Brezilyalı efsane Ronaldinho, 40. yaşını hiç tahmin edilemeyecek bir şekilde kutluyor. Brezilya'dan Paraguay'a kaçak geçiş yapan ve 6 ay hapis cezası alan Ronaldinho, 40. yaşına Paraguay'da hapishanede girdi.

    529 MAÇTA 196 GOL, 161 ASİST YAPTI

    21 Mart 1980 doğumlu Ronaldinho, kariyeri boyunca Gremia, Paris Saint Germain, Barcelona, Milan, Plamengo, Atlético Mineiro, Querétaro FC ve Fluminense'de forma giymişti. Brezilya Milli Takımı'nın tüm alt yaş kategorilerinde oynayan Brezilyalı eski süperstar, A Milli Takım kariyerinde 97 müsabakada rol aldı ve 33 gole imza attı. Öte yandan Ronaldinho, kulüp performansıyla da göz doldurdu. Forma giydiği resmi müsabakalar baz alındığında Ronaldinho, 529 karşılaşmada 196 gol attı ve 161 asist yaptı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Ronaldinho Paraguay Futbol Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    Vatandaş:

    Elin adamı geri kalmış bir ülkeye sahte pasaportla girmeye kalkar dünyaca ünlü olmasına rağmen hapsi boylar. Bizdede afganı suriyelisi hepsi elini kolunu sallaya sallaya girer virüsten birbirimize yaklaşamadığımiz günlerde ülkemizde kural tanımaksızın virüs uyarılarına aldırmaksızın gezer. Allah bu mübarek günde yardımcımız olsun!

    16
    1
    yanıtYanıtla
    BUNAK:

    ÇALSIN DÜDÜKLER MAÇLAR OYNANSIN. ÖLMEYE RAZIYIK LOO

    0
    9
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH DUR. NE OLDUM DEĞİL , NE OLACAĞIM DEMELİ İNSAN.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title