Haberler
Güncelleme:

Kıskanç koca karısını zehirledi! Hem kadın hem de emzirdiği bebeği yaşamını yitirdi

Brezilya'da bir kişi, kendisini aldattığını sandığı eşinin yemeğine zehir koydu. Zehirlendiğini fark etmeyen kadın, bebeğini emzirince bebek de yaşamını yitirdi. İsmi açıklanmayan şahsın, eşi ve bebeğinin cansız bedenlerini ormana gömdüğü ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Büşra:

öldürdüğü karısı oldukça iyi üretilmiş bir kadınmış, artık gerçek sebep nedir öldürmüş olmak için onu kocası sır olarak mezara kadar götürecektir, ancak ve ancak Allah bilir o da vakti zamanı gelmeden insanların ve cinlerin sırlarını ifşa etmez, ifşa et onları Allah ifşa et onları Allah ifşa et onları Allah İfşa et onları Allah ifşa et onları Allah ifşa et onları Allah ifşa et onları Allah ifşa et onları Allah ifşa et onları Allah ifşa et onları Allah ifşa et onları Allah ifşa et onları Allah. . .

2
22
yanıtYanıtla
mehmet:

sen nasil bir psikolojik manyaksin ya Allah seni bildigi gibi yapsin deli

yanıt11
yanıt0
Hatuna bak:

Allaha emir veriyor. . Allah :- Tamam kızım ifşa ediyorum.

yanıt5
yanıt0
Cahilsever:

Dua et Allah bu yorumu görmesin Büşra.

yanıt7
yanıt0
reyyan:

büşra; beyin bedava kız :)))

yanıt7
yanıt0
WMN:

cocugum yere dussun icim gider esim isten yorgun gelsin icim gider anliyamiyorm bu insanları nasl bu kadr vicdansz merhametsz cani olyolar aklim mantgim almiyo

14
0
yanıtYanıtla
Merve61:

Cehennemde yan it!

7
0
yanıtYanıtla
BEYAZ:

KARINA ZATEN KIYMIŞIN PSİKOPAT HERİF ONU ANLADIK AMA BİR İNSAN BİR BABA ÇOCUĞUNA NASIL KIYABİLİR. . . VARSAYALIM ÇOCUĞU ÖLDÜRMEK PLANDA YOKTU O YAVRUCAĞI EVLADINI NASIL ORMANA GÖMEBİLDİN. . . ŞU TABLOLARI GÖRÜNCE İNSAN EVLENMEYE DE ÇOCUK YAPMAYA DA KORKUYOR . . .

6
0
yanıtYanıtla
kaktus:

büşra burda ne anlatmak istemiş acaba ::D:D:D allah akıl fikir versin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title