Haberler

Galatasaray'a Bolu'da Coşkulu Karşılama!

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Boluspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Bolu'ya ulaştı. Sarı-kırmızılıların kalacağı otel önüne gelen yüzlerce taraftar, Galatasaray kafilesini görebilmek için birbiriyle yarışırken, oluşan izdihamı polis engelledi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Boluspor ile yarın oynayacağı maç için Bolu'ya geldi. Yarın Bolu Atatürk Stadı'nda gerçekleşecek olan mücadele için Paşaköy Mahallesi'nde bir otele gelen Galatasaray kafilesini yüzlerce taraftar karşıladı.

TARAFTARLAR OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİ

Meşaleler yakıp pankartlar açan taraftarlar otobüsün önünü kesti. Takım otobüsüne eskortluk yapan polis aracının uyarısıyla taraftarlar yol kenarına çekildi. Yakılan meşaleler nedeniyle sokakları dumanlar kapladı. Taraftarlar daha sonra otel önüne yanaşan otobüsün etrafında toplandı. Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet yaklaşık 5 dakika otobüsten inmeyerek kalabalığın uzaklaştırılmasını bekledi. Polisin güvenlik koridoru oluşturmasıyla, alınan önlemlerin ardından aralarında Fatih Terim'in de bulunduğu Galatasaray kafilesi otele giriş yaptı.

Bolu'da Galatasaray İzdihamı

TARAFTARLAR, FATİH TERİM'E ÇİÇEK VERDİ

Ülkesinin milli takımıyla Asya Kupası'nda olan Yugo Nagatomo ile Boluspor maçı kadrosuna alınmayan Fernando Muslera, Bolu'ya gelmedi. Taraftarlar Fatih Terim'e çiçek verip fotoğraf çektirdi. Takımın otele giriş yapmasıyla taraftarlar da olaysız bir şekilde dağıldı.

Galatasaray'a Bolu'da Coşkulu Karşılama!

Bolu'da Galatasaray İzdihamı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Boluspor Bolu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

BİR GARİP 6S LİLER:

keko hepsi=))

4
5
yanıtYanıtla
PENDİKLİ:

YARIN BOLUNUN BUZLARINI ERİTECEK CİMBOM

8
0
yanıtYanıtla
CİMBOMLU:

BOLU DAĞINI DUMAN ALMIŞ

7
0
yanıtYanıtla
hım hım:

beyinsizler

3
4
yanıtYanıtla
Yav he:

Sizin gibiler mi

yanıt3
yanıt1
adınızı yazın:

HIM HIM. . . AYNI SENİN GİBİ SEFİ HERİF

yanıt0
yanıt0
Fırtına 61:

Bu ülkede ne zaman insanlar yaşadıkları şehrin takımına sahip çıkarlar o zaman futbolumuz bir yerlere gelir!!!

4
3
yanıtYanıtla
ADNYZN:

Trabzon kümeye ne zaman düşecek la sefil

yanıt0
yanıt0
GALATASARAYLILAR:

BOLU BEYİ ASLANA KARŞI

6
0
yanıtYanıtla
gs:

bolu taraftari adamin dibi saygilar boluya

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title