Haberler
Güncelleme:

242 bin dönümlük tarım arazisi alan Bill Gates ABD'nin toprak ağası oldu

Dünyanın en zenginlerinden Microsoft'un kurucusu Bill Gates, ABD'deki 242 bin dönümlük (yaklaşık 979 bin kilometrekare) tarım arazisini satın alarak, ülkedeki en büyük toprak sahibi oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

HAKAN ARSLANOĞLU:

İsterse yaşadığı bu dünyada 3 milyon 242 bin dönümlük arazi satın alsın, yaşadıklarının karşılığı cennet yüzü görüp acaba cennetten bir karış toprak alabilecek mi? Büyük mahkeme günü tüm insanlar görecek. .

3
0
yanıtYanıtla
Iroas/ Türkos:

Erovizyon şarkı yarışması 2019 , israil de yapılan . Madonna ne söylemiş orda . herkes bizimle geleceğe gelemez. yuzleri maskeli dansçılar . . . . . buda küreselci . azcık uyan . toprakları asla satma , sattırma .

2
0
yanıtYanıtla
bilirkişi:

yine de ölüm var. . .

2
0
yanıtYanıtla
.....:

Insanlari mutanta cevirecek bitkiler eker .Allahim kurtar bizi

1
1
yanıtYanıtla
Haci Dayi:

O ney gezdirdigin beyinmi?

yanıt0
yanıt1
Vatandas:

10 000 gunluk omru kaldiysa , nerede, ne zaman yiyip bitirecek bu serveti ? Bir insanin gunluk gideri ne kadardir ? Bu kadar servet, dunyanin geri kalan Diger garibanlarin parasi mi acaba ? Bu esitsizligi normal gorenlerin vay haline..

1
0
yanıtYanıtla
KIM BiLiR:

HANGI YIYECEKLERI TEST EDECEK, AMERIKADAKILER ZATEN NORMAL YIYECEK YEMIYORLAR COGU GENETIGIYLE OYNANMIS YETISTIRILMIS URUNLER. . .

1
0
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Bill Gates restoranda yemek yedikten sonra 100 dolar bahşiş bırakmış garson aman efendim geçen gün oğlunuz yemek yedi 2000 dolat bahşiş bıraktı. Bill de oğlum çok zengin babanın oğlu bol bahşiş bırakılır ben zengin birinin oğlu değilim ona göre bahşiş bıraktım demiş.

1
0
yanıtYanıtla
işçisiz:

göremiyorsunuz değil mi dünyanın en zengin adamları bile yakında gıdayı parasıyla alamayacağının farkında siz daha işçilik yapmak için köyünüzdekileri satın taşının şehre

1
0
yanıtYanıtla
sos:

saddam gittikaddafi gittisanada sıra gelecek bili biliiiiii

1
0
yanıtYanıtla
Yurdum İnsanı:

242 bin dönümlük (yaklaşık 979 bin kilometrekare) YANLIŞ. Doğrusu Bin dönüm bir kilometre karedir. , 242 bin dönüm 242 kilometre karedir. Nereden çıkardınız 979 bini.

1
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Onlarda gayet normal.

0
0
yanıtYanıtla
kartoncu osman:

bizi bu hale getirenler utansınlar abi, alsınlarlar şimdi mezara götürsünler, bu işler parayla değil sıraynan, hava soğuk öteki taraf sıcak oluyomuş genelde abi, yazın ne yaparlar bilmiyorum buradan meşaz atarlar abi

0
0
yanıtYanıtla
atarbası osman:

Avrupalıların Amerikaya neden gittiklerini sanıyodunuz, deniz Korsanları kızılderili savaşları uzaylı istilacı filimlerini çekmeye gittiklerini mi sandınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title