Haberler
Güncelleme:

"Akşam haberimiz olur" diyen Bilim Kurulu Üyesi Özlü muhtemel kısıtlama kararlarını duyurdu

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, dün olağanüstü toplanan kurulda hangi yasakların tartışıldığını aktardı. Özlü yaptığı açıklamada kıraathane, kafe, restoran ve AVM'lerin risk taşıdığını belirtti. Özlü, "Bilim Kurulu'nda en hafiften en ağıra önlemler tartışıldı. Akşam itibarıyla bazı uygulamalardan haberimiz olur" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Yahya:

Hocam olmadı, camilerde risk taşımıyormu. Çünkü bizim hükümetin dediğine göre ülkede 18 senedir günde 5 vakit namaz daha önemlidir.

2
1
yanıtYanıtla
millet aç aç:

resterondan cafeden yayılıyor demi sadece bir ara da canlı müzik yasak korona yayıyor dediniz amaç ne acaba verin 3 aylık tüm haneye maaş 3 ay kimse çıkmasın dışarı ne korono kalır ne morona. dsö pinakyonun amcası :)

3
0
yanıtYanıtla
ilker:

Bir şey uzadıkça ciddiyeti azalır uyulması gereken kısıtlamalar uyulamaz hale gelir. Uzamanın sebebini merak edenler dünya ülkelerinin sağlık ve bilime ayırdığı bütçe ile savunma sanayine ayırdığı bütçe miktarlarını karşılaştırarak bulabilir.

2
1
yanıtYanıtla
Ali:

Ne kadar cahilce bir yorum.

yanıt0
yanıt1
Muharrem:

Tedbirlere uyulma degil yalan konusmayıp dogru rakamları verseniz millet cekinırdı yalancılar

2
0
yanıtYanıtla
OSMAN:

Allar rızası için sokağa çıkma kısıtlaması gelsin , artık vaka sayıları hızla yükseliyor işin içinden çıkılamaz hale gelmeden acil tedbirler alın.

2
0
yanıtYanıtla
bülent:

ben cafe işletiyorum 4 ay kapalı kaldım 20 bın tl kira bakur ve vergı odedım para tabıkı canımızdan degerlı degıl ama bu hastalık bıttımı yaz geldı turizim altında oteller acıldı yurt dısından bı suru ınsan tatıl ıcın türkiye ye geldı yaz bıttı sımdı yıne kapanma gundeme geldı bu ıste zararı goren kapanan cafeler lokantalar sinamalar ve kahvehaneler 4 ay kapalı kalınca herkez kapalı dukyanların masrafını odemek ıcın birde kredi cekti zaten işlerkötü birdaha kapanırsa bu işyerlerinin hepsi batar

1
0
yanıtYanıtla
AYHAN:

Sosyal yaşam bitmiştir herşeyi kapat turizm mi aç sonra virüs biter

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title