Haberler

Bilerek Sarı Kart Gören Real Madrid Kaptanı Sergio Ramos, Ekstra Ceza Alabilir

Güncelleme:

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, Şampiyonlar Liginde Ajax ile oynanan karşılaşmanın son dakikalarında bilerek gördüğü kart ile gündem oldu. Rövanş maçında cezalı duruma düşen Ramos'un ekstra ceza alması gündeme geldi.

İspanyol devi Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda deplasmanda Hollanda'nın Ajax ekibiyle karşılaştı. Real Madrid, Benzema ve Marco Asensio'nun attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve rövanş öncesi avantaj yakaladı. Mücadelenin son dakikalarında kaptan Sergio Ramos, rakibine yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

"SARI KART GÖRMEYİ ZORLAMADIM DESEM YALAN SÖYLEMİŞ OLURUM"

Maç sonu gördüğü sarı kartla ilgili gelen bir soruyu cevaplayan İspanyol yıldız, "Skora bakınca sarı kart görmeyi zorlamadım dersem yalan söylemiş olurum. Buradan rakibi küçümsediğim ya da turu geçmeyi garantilediğimiz anlaşılmasın. Ama futbolda böyle zor kararlar almak durumundasınız" ifadelerini kullandı.

CARVAJAL CEZA ALMIŞTI

2017'de bir başka Şampiyonlar Ligi maçında Real Madrid oyuncusu Dani Carvajal turu garantilemelerinin ardından oynanan APOEL maçında bilerek sarı kart görmüş ve bir maç ceza alması gerekirken iki maçla cezalandırılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergio Ramos Real Madrid Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (8)

Dürbünlü:

Ramos ,,Salah’a yaptığı insanlık dışı faulle tüm futbolseverlerin nefretini kazandı,,bu kötülük ona kıyamete kadar yeter.

21
5
yanıtYanıtla
X Ray:

Bravo Dayı.

yanıt5
yanıt5
Mahmut Seven:

Digorlu dikkat ediverde sana kırık hediye etmesinler. Efendi gibi yorum yap terbiyesiz.

yanıt0
yanıt0
İzmir Efesi:

digorlu hayırdır kardeş?

yanıt0
yanıt1
CC:

YOBAZ

yanıt0
yanıt0
Fikirtepeli:

Bu adamı futboldan men atmek lazım

10
4
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

kım ne derse desın adam tam prof.

1
0
yanıtYanıtla
Realaaa:

Inşallah Real alir kupani

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title