Haberler

Beşiktaşlı Gökhan Gönül'ü FETÖ'cü Müdürler Dolandırdı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta forma giyen Gökhan Gönül, imara açılacağı söylenen tarlayı 7,5 milyon TL'ye satın aldı. Tarlayı satan müdürler FETÖ'den görevden alındı, o bölge ise imar planına girmedi.

Balıkesir'de FETÖ'den görevden alınan müdürler, Gönül'e, imara açılacak tarlayı 7.5 milyon TL'ye sattı. Bakanlık, bölgeyi planına almadı.

Milli takımının sağ beki Gökhan Gönül'ün Balıkesir Karesi İlçesi 2. Kayabey Mahallesi 898 ada 11 parsel'deki 51 bin 200 metrekarelik tarlanın 25 bin 600 metrekarelik yarı hissesi 2016 yılında Gökhan Gönül'e 7.5 milyona satıldı.

ÖNCE İLHAN EKER'E SATMAK İSTEDİLER

Akşam gazetesinin haberine göre; geçtiğimiz günlerde istifa eden Ahmet Edip Uğur döneminde Fırıntaş A.Ş. Genel Müdürü olan ve KHK ile görevden alınan Kazım Boztaş, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı İrfan Sarıgül ile Mali Hizmetler Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı İslam Çur'un, tarlayı ilk o dönem Balıkesirspor'da oynayan İlhan Eker'e satmak istediği öğrenildi.

BÖLGE, ÇEVRE DÜZENİ PLANINA SOKULMADI

Gönül'ün ilgisi üzerine İrfan Sarıgül, 'Tay Tay Kazım' lakaplı FETÖ'cü Kazım Boztaş İstanbul'a giderek Gönül'e bir sunum yaptı. Gönül'ün tarlası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Balıkesir-Çanakkale Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı'na sokulmadı. Şimdi belediyenin tarlayla ilgili yeni bir plan yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül İlhan Eker Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

Yanlış hesap bağdat dan döner:

Bir taraf imara açılmadigi için para kaybetmiş oldu. diğer taraf ise Fetocu çıktı . Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz misali olmuş. Kaybeden her iki tarafada Şahsen üzülmedim .

19
0
yanıtYanıtla
Kemal:

Bunuda atacaksın o zaman içeri yasal olmayan yollardan rant saglamaya çalışmak terror örgütü mensuplarıyla iş birligi halinde olmaktan. . .

13
0
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

Beter ol gökan inşallah orda tarlada yoktur

6
2
yanıtYanıtla
SeLo:

lan fetöcü olduğunu ispatlar işte. Ama beşiktaşlı ya kandırıldı olmş

4
4
yanıtYanıtla
yalnız kurt:

tıcarette olur boyle seyler sıkma canını gokan kardes sankı ımar gecse sesın cıkarmıydı boyle ozaman fetoyu azına almazdın

5
2
yanıtYanıtla
boş:

sıkışan fetöye saldırıyor parasını almak için. ucuz malı görünce atla sonra fetö de kurtul. lan bu fetö bitince bakalım ne uyduracaksınız.

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fetö belası heryerde. . .

2
4
yanıtYanıtla
Recep:

Buğday ek veya bir çiftlik kur çok güzel olur

4
0
yanıtYanıtla
gökhan46:

fetöyle ne işi varmış. demekki işbirlikçi

1
3
yanıtYanıtla
yunus can 29:

Beter ol , inşallah.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title