Haberler

Beşiktaşlı futbolcu Medel, İstanbul'daki evini boşalttı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Şilili oyuncusu Medel'in İstanbul'daki evini boşlattığı ve takımdan ayrılacağı öğrenildi.

Şili Milli Takımı ile Copa America'da mücedele eden Gary Medel, turnuvanın ardından Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanıyor.

GARY MEDEL EVİNİ BOŞALTTI

Sabah'ta yer alan habere göre; 31 yaşındaki ön liberonun başarılı performansı siyah-beyazlı yöneticilerin yüzünü güldürdü. Güney Amerika, İngiltere ve İtalya'dan talipleri olan tecrübeli oyuncudan en az 5 milyon euro kazanç sağlamak isteyen yönetim, bu parayla transferde hamle yapma şansı elde edecek. Şilili yıldız futbolcu İstanbul'daki evini boşalttı.

Beşiktaşlı futbolcu Medel, İstanbul'daki evini boşalttı

MEDEL'İN YERİNE AZUBUIKE

Beşiktaş, Medel'le yollarını ayırması halinde Çaykur Rizespor ile kiralık sözleşmesi sona eren Nijeryalı orta saha Okechukwu Azubuike'yi renklerine bağlamak istiyor.

Oyuncu ile daha önce anlaşan siyah- beyazlılar, Nijeryalı orta sahanın bonservisini elinde bulunduran Mısır Kulübü Pyramids'le de görüşme halinde. Bu transferin 1 milyon 250 bin euro bonservise tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş İstanbul Şili Haberler

500

Yorumlar (3)

vatann:

Bu HMilyon dolarlari alip altlarinda son model arabalar gezip vergi vermeyip hala o kulupler borc icinde yuzup cikip kursulerden imamoglu diye bagiriyor bunu kimse gormeyip hala bukuluplere destek olucam deyip milyon dolarlardan vergi alinmayip esnafi vergi altinda eziyorsan hersey mustahak. ilk is olarak futbola vergi gelmeli zaten basaridayok. tabiki deniyorsa rezillikte bir basaridir o ayri. bunu dile getirip duyurmamiz lazim yoksa haram zikkim olsun. bu iktidarada mustahak olsun. aberle İlgili Yo

2
0
yanıtYanıtla
baya:

çok iyi. birinden daha kurtulduk

0
0
yanıtYanıtla
vatandaş.:

ulan yeteneksiz adam sen olsan belki daha fazla olurdun kıskanma.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title