Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Adriano'yu İdmandan Kovmuş

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in "Kafası başka yerde oyuncu istemiyorum." diyerek Adriano'yu idmandan kovduğu, Adriano'nun "Tamam takımda kalıyorum." ifadesinin ardından takıma döndüğü ortaya çıktı.

Beşiktaş'da Portekizli yıldız Quaresma kadar durumu belirsizliğini koruyan Adriano ile ilgili de bir detay ortaya çıktı.

Son olarak teknik direktör Şenol Güneş'e Beşiktaş'ta kalmak istediğini belirten Brezilyalı yıldız Adriano'nun teknik patron Güneş tarafından idmandan kovulduğu belirlendi.

"KAFASI BAŞKA YERDE OYUNCU İSTEMİYORUM"

Güneş'in bir süre önce tutum ve davranışlarından rahatsız olan Adriano'ya tercümanı aracılığı ile "Kafası başka yerde oyuncu istemiyorum" şeklinde haber göndererek idmandan çıkarttığı ifade edildi. Yıldız futbolcunun daha sonra ailesi ve menajeriyle konuştuktan sonra teknik direktör Şenol Güneş'e gelerek, "Hocam kararımı verdim kalıyorum" dediği bunun üzerine tekrar takıma döndüğü ifade edildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Adriano'yu İdmandan Kovmuş

SAMBACI KAFA KARIŞTIRDI

Beşiktaş'ta Adriano konusunda yaşanan bu gelişmeden kısa bir süre sonra teknik direktör Şenol Güneş'in transfer komitesiyle yaptığı görüşmede, Adriano'nun yine de kafası karışık olduğunu buna göre hazırlık yapılmasını isteği öğrenildi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

VAN DAMME:

ŞENOL GÜNEŞ İSTİFAAA

5
19
yanıtYanıtla
DÜŞÜNEN:

yönetim şenol güneşin ne düşündüğünü önemsemeden hareket ettiği sürece bu takımdan bi cacık olmayacak

2
2
yanıtYanıtla
Ben:

Adriano gitmek istiyorsa, anlayış gösterilsin. Nefretle ayrılmasına sebep olmayın. Adriano bjk de kalsın isterim. Ama kararı ne olursa olsun , saygı duyulsun.

0
0
yanıtYanıtla
bjk:

memleketim şenol güneş şampiyon yaptıgında sevındınmı cok merak edıyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title