Haberler

Beşiktaş, tarihinin en kötü lig başlangıcını yaptı!

İlk 6 haftada topladığı 5 puanla 16. sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, tarihinin en kötü ilk 6 hafta başlangıcını yaptı.

Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 yenildiği maçın ardından tarihinin en kötü ilk 6 haftalık performansını sergiledi. Siyah beyazlılar, ilk 6 hafta itibarıyla 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Beşiktaş'ın ilk 6 maçlık performansları göz önüne alındığında, 1959'dan bu yana daha kötü bir lig başlangıcı bulunmuyor.

Beşiktaş, tarihinin en kötü lig başlangıcını yaptı!

BEŞİKTAŞ, 1975 VE 1980'İ YAD ETTİ

Beşiktaş, ilk 6 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetlik performansı 1975/1976 ve 1980/1981 sezonlarında gösterdi. 3 puanlı sisteme geçilen 1987/1988'den bu yana da en kötü puan performansı sergilendi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (18)

8TAŞ KÜMEYE KARA KARTAL LİGİN DİBİNDE:

8taşım oleyyyyy. Hamsiler paramparça etti 8taşı. Bu gidişle kümeye gidersiniz. Etme bulma dünyası işte. Geçen sene BJK TV de çıkan tinerciler Fenerle dalga geçiyordu. Şimdi bütün Fenerliler, Trabzonlular, Cinconlular sizinle maytap geçecek. 5 puanla 16. sıradasınız. Allah Abdullah Avcıyı başımızdan eksik etmesin. Bu sene tek eğlence 8taş. Abdullah Avcıyı istifaya davet edenleri şiddeetle kınıyorum. Onu destekleyip kollamamız lazım puhahahaha. Kara Kartal sert bir şekilde yere çakıldı.

8
2
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ ORDUSU:

FİKRET ORMAN FENERLİ, ABDULLAH AVCI GS Lİ SİZİN İKİNİZE İSTEMİYORUZ, UTANMAZ FİKRET YİNE ADAY OLACAKMIŞ OLMA YÜZ VARSA SENDE Kİ ZATEN KAYBEDECEN. BEŞİKTAŞLILAR GELSİN ARTIK ÖRNEK, AHMET NUR ÇEBİ VE SERGEN GİBİ. AYRICA TRABZON U KUTLARIM İYİ OYNADILAR.

9
1
yanıtYanıtla
GADDAR:

Yani. . . İBB ve siyasi destek olmayınca Apo hocamın kapasitesi bu !!!

3
2
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Vayyyyyyy. . Bu, BJK'' nın durumu geçen seneki Fenerden de kötü. Fenerin başında hiç olmazsa A. Avcı yoktu. Şimdi illaki ''gemiyi yanaştıracağım. . '' diye tutturur bu. Yandınız ki ne yandınız!

5
0
yanıtYanıtla
Kjjk:

Abdullah avci ??????

2
1
yanıtYanıtla
GS:

Jimnastik yapın sizin futbol neyinize ;)))))))))))))))

2
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

DAHA DURUN YAHU YENİ BAŞLADI SEZON , GEÇEN SEZON FENERBAHÇEYE AZMI GİYDİRİP HA BİRE VERİŞDİRİYORDUK

1
1
yanıtYanıtla
TARAFSIZ BABY:

TERAZİ LASTİK JİMNASTİK OLDU ARTIK

1
1
yanıtYanıtla
adalet:

Tarihin en kötü kulüp başkanı, denmeli bence, eldeki iyi oyuncuları sattı, para nerede diyene kızıyor yetersizler takımıyla buraya kadar. Bence bir cevap ver başkan artık, paralar nerede

2
0
yanıtYanıtla
Ysf:

Gülme komşuna gelir başına

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title