Haberler

Beşiktaş'ta Teknik Direktörlük İçin İlk Aday Jorge Jesus

Güncelleme:

Beşiktaş, A Milli Takım ile anlaşan ve sezon sonunda siyah beyazlı ekiple yollarını ayırması beklenen Şenol Güneş'in yerine hoca adaylarını belirledi. Bu isimler arasına Jorge Jesus da girdi. Benfica ve Sporting Lizbon'dan tanınan Portekizli hoca, yabancı adaylar arasında ilk sırada yer alıyor.

A Milli Takım'ın başına geçen ve Beşiktaş'la sezon sonu yollarını ayıracak olan teknik direktör Şenol Güneş'in Atiker Konyaspor maçında ıslıklanması, ayrılığın fiilen olmasa da duygusal olarak gerçekleştiği anlamına geliyor. Bunu çok iyi bilen Siyah-Beyazlı yönetim, Güneş'in yerine getireceği hocayı belirlemek için kolları şimdiden sıvadı. Başkan Fikret Orman'ın mayıs ayındaki seçimi kazanması halinde en büyük yabancı hoca adayı ise ortaya çıktı; Jorge Jesus.

PORTEKİZ BASINI YAZMIŞTI

Son olarak Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'de görev yapan 64 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı, ocak ayında görevinden ayrıldı. 2009- 15 yılları arasında Benfica ile başarıdan başarıya koşan, 2015-18 arası ise Sporting Lizbon'u çalıştıran Jesus, bu süreçte Beşiktaş'a rakip olmuş ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkan taraf olmuştu. Portekiz basını tarafından Jesus'un Beşiktaş'a gideceği iddia edilse de Fikret Orman, Güneş'le sözleşme uzatmıştı.

Beşiktaş'ta Teknik Direktörlük İçin İlk Aday Jorge Jesus

ZAR ATILACAK KONU DEĞİL

Jorge Jesus'un futbol bilgisine ve tecrübesine inanan Orman ve ekibi, "Hoca konusu zar atılacak bir konu değil. Kavun karpuz da seçmiyoruz, Beşiktaş'a teknik direktör seçiyoruz. Hırvatistan Milli Takımı'ndan Bilic'i getirdik, sonra Premier Lig'e gitti. Şenol hocayı getirdik. O da Türk Milli Takımı'na gitti. Getireceğimiz yeni isim bu seviyede biri olmalıdır. Hocanın hedefleriyle bizim hedeflerimiz örtüşmeli. CV'si Beşiktaş'ta çalışmaya uygun bir teknik direktörle anlaşacağız" şeklinde görüş belirtti. (Güneş)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

ismail66:

sergen sergen sergen

5
3
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

At yarışı oynuyor şüphelidir kardeşim imam olmaz ondan.

yanıt0
yanıt0
ronaldo:

o kimya beşiktaşa bilinmedik adamları getirmeyin türk teknik adam lazım bize

5
2
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ''s:

Helal olsun mümin kardeşim. Bu hocalar namz bilmez niyaz bilmez bunlar misyoner. Beşiktaş akıl etmiyor mu Portekizli Hoca olmaz. Bir kaç ayet ezberler biraz kıraat al sana Hoca. Diyanetten istesinler. Ha bedava isterlerse bir sürü genç yetenek var. Bizim Hafız abbanın oğlu var 6 yaşında yeminlen kadir gecesinde Tebih namazı kıldırdı sektirmeden takır takır maşallah. . Bu Hocalar Türkçe bilmez. .

yanıt0
yanıt0
DÜRBÜNLÜNÜN BOŞANMIŞ AMCAOĞLU:

Beşiktaş özel Hoca neden tutuyor ki masraf yapıp yakınında cami var gitsinler takım olarak cumadan cumaya. Furbolcular vakit namazları mı kılıyorlar da Hoca lazım olsun. Birisi imam olur kıldırır. Taraftarın parasını çarçur etmeyin. İlla Hoca alınacak ise taraftara da Hocalık yapsın biz de Beşiktaşın mescidinde namaz kılmak istiyoruz o zaman neden furbolculara özel Hoca?

3
2
yanıtYanıtla
Mürit:

Helal Dürbünlü en doğru yorum senin kardeş. Müridün olayım. .

yanıt0
yanıt0
DÜRBÜNLÜ MÜRİDİ:

Ne diyon sen VATANDAş hakkımızı aramayak mı?

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

nankörlük yapan 3-5 zibidi büyük Beşiktaş taraftarını lekeleyemez o protestoları yapan 50- 100 kişilik gurup bizi temsil edemez biz bu Kulübe hizmet etmiş her ferdten helallik ister uğurlarız yolun açık olsun Şenol Hocam

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU NE SAÇMALIK FUTBOLCULAR YABANCI TEKNİK DİREKTÖRLER YABANCI EE İSMİ TÜRK TAKIMI VERELİM ÜLKEYİ KOMPLE HERKES RAHATLASIN ÜLKEMİZDE ADAM MI KALMADI YA. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2
2
yanıtYanıtla
asil:

3 0 dan maçı verdin ya şenol efendi tarih seni unutmayacak

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title