Haberler

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın dönüş tarihi uzadı

Siyah beyazlı ekip, sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'ın yokluğunda gol yollarında bir hayli sıkıntı çekiyor. Yıldız oyuncunun Başakşehir maçında sahada olması bekleniyordu ancak golcünün dönüşü Trabzonspor maçına kaldı.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Abdullah Avcı, bir an önce golcüsü Burak Yılmaz'ın takıma geri dönmesini bekliyordu. Şu ana kadar Süper Lig'de oynadığı 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen ve dün gece de Slovan Bratislava'ya 4-2 mağlup olan siyah-beyazlılar'da Avcı, ligdeki Gazişehir sınavında Güven Yalçın'ı forvette oynatmış ancak genç oyuncudan istediği verimi alamamıştı.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın dönüş tarihi uzadı

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA RİSKE EDİLMEYECEK

Sağlık ekibinin sakatlığı sebebiyle sıkı bir tedavi sürecine soktuğu Burak'ın, antrenmanlara başlamasına rağmen beklendiği gibi Başakşehir mücadelesinde oynamayacağı öğrenildi. Ayak tarak kemiğindeki çatlak hala ağrı yaptığı için tedavisi dikkatli bir şekilde yapılan tecrübeli futbolcunun, bu sebepten Başakşehir karşısında riske edilmeyeceği bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Güven Yalçın Başakşehir Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (12)

kartal nado:

saçma sapan tercihler yaptınız , bedava Atınç''ı almadınız şimdi ah stoper diye ağlıyorsunuz , bir santrofur almadınız golcümüz yok diye sızlanırsınız , q7 yi kovmaktan beter edip gönderirsiniz , açığımız yok ki dersiniz . ya biz size ne diyelim ? Allah''a havale ettik , sizi bildiği gibi yapsın

9
2
yanıtYanıtla
ÇELİŞKİLER ÜLKESİ:

daha önce resmen mesiydi ya, , , , adam koşmasını bilmiyor, ve her kaçırdığı (ki çoğunu kaçırır) gol için sadece derin nefes alıp pufff puffff yapıor.

4
5
yanıtYanıtla
ali:

KARİUS OYNASIN FORVETTE DAHA ÇOK İŞ YAPAR EN AZINDAN BEDAVAYA GOL YEMEYİZ. İLERİDE BEKLESE YETER

7
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bunlar yildizsa ben baba yildizim. Oynasa ne olur oynamasa ne olur.

6
2
yanıtYanıtla
fikoistifa:

fiko istifa

4
1
yanıtYanıtla
GAZİ:

Beşiktaş şenol güneşi kaybetti çok kötü duruma düştü aynı şekilde başakşehir de aynı durumda

4
1
yanıtYanıtla
Mucait yilmaz:

Burak iyi bir santrafor degil. Ha bire ofsayt. Hep top kaybi .dusmeler. falan. 9 no oynayan top ayaginda olunca dusmez. Anlasildi dimiii.

2
3
yanıtYanıtla
FİLANCI:

vah beni vahlar beni

1
3
yanıtYanıtla
KICKBOXER:

FIKO ISTIFA

3
1
yanıtYanıtla
Harbiden:

Burak Yılmaz denen adamın her kaçırdığı golden surat ifadesi kendisinden nefret etmemi sağladı dönse ne olur...

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title