Haberler

Beşiktaş paylaşımı yapan Bursasporlu Yiğit Şengil, takımdan gönderildi

Güncelleme:

Bursaspor, Beşiktaş paylaşımı yapan altyapı oyuncusu Yiğit Şengil'i kulüpten gönderdi. Bursaspor'dan yapılan açıklamada, "Altyapımızda forma giyen Yiğit Şengil'in kulübümüze aidiyet duygusu hissetmediği anlaşılıp kulübümüz ile tüm ilişiği kesilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Yeşil-beyazlıların altyapısında forma giyen 16 yaşındaki futbolcu Yiğit Şengil, Beşiktaş'la ilgili bir paylaşım yapması üzerine Bursaspor'dan gönderildi.

Yaptığı paylaşımda Beşiktaş logosunun olduğu bir fotoğrafın üzerine, "Var bir hayalimiz" diyerek siyah-beyazlı takımda oynama isteğini belirten genç oyuncunun, dün gece itibariyle Bursaspor kariyeri sona erdi.

"AİDİYET DUYGUSU HİSSETMEDİĞİ ANLAŞILDI"

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Altyapımızda forma giyen Yiğit Şengil'in kulübümüze aidiyet duygusu hissetmediği anlaşılıp kulübümüz ile tüm ilişiği kesilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

Öte yandan bu olayın ardından Bursasporlu ve Beşiktaşlı taraftarların, sosyal medyadan hararetli tartışmaları gözlerden kaçmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (27)

haylass:

Saçmalık bu zihniyet futbola hakim olduğu sürece ki tahminim hemen hemen bütünb kulüplerde aynı hoşgörüsüz zihniyet var, Türk futbolu gelişemez, değer kaybetmeye devam eder. Ne olmuş yani çocuk hayalini paylaşmış olsa, ne zanneder bu yönetici tayfa kendilerini anlamak zor. Barselona logosu ile aynı şeyi yapmış olsaydı yine gönderir miydiniz?

25
15
yanıtYanıtla
Selim:

Kendini barselona zanneden semt takımı taraftarları oldugu surece tabii gelismez türk futbolu

yanıt3
yanıt2
Haylaz:

O zihniyet futbolcuda da olmalı.hemde bu yaşta.profosyonerligi de öğrenmeli.

yanıt2
yanıt0
Fatih:

Kesinlikle gönderilmezdi kardeş

yanıt3
yanıt0
Texas:

Haketmiş şimdi gitsin orhangazide yada yalovaspor''da oynasın amatörde

20
17
yanıtYanıtla
MOKOKO:

Bursa da müthiş profesyonel bir takım zaten

yanıt4
yanıt8
CALIFORNIA:

sizden ala amatör mü var?

yanıt5
yanıt5
Vatandaş:

Bunun neresini düzeltelim şimdi çocuk porofosyenel düşünmüyor futbolcu takım tutmaz bu onun ekmek kapısıdır çocuk yapmış bir hata adı üstünde çocuk Bursaspor bunu bukadar büyütmesi daha bir çoculuk

18
18
yanıtYanıtla
Adanalı:

Eğer doğruysa bu haber gitsin o yöneticiler kendilerine beyin ve karakter alsın.çocuk be o kırılmaz bile.

12
19
yanıtYanıtla
Karga:

Buna kargalar bile güler kim aidiyet hissediyor ki taraftardan başka . Hangi futbolcunuz aidiyet hissediyor hangi yöneticiniz aidiyet hissediyorda şu çocuk hissetsin .

20
9
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title