Haberler

Beşiktaş, Mirin'i Toulouse'a kiralıyor

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz sezon devre arasında 350 bin euro karşılığında PSV'den kadrosuna kattığı Mirin'i Fransız ekibi Toulouse'a kiralıyor. Oyuncunun maaşının tamamını Toulouse karşılayacak.

Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan ve gözden çıkarılan savunma oyuncusu Isimat Mirin, Toulouse için sağlık kontrolünden geçmek üzere Fransa'ya gitti. Fransız stoper, satın alma opsiyonuyla Ligue 1 ekibi Toulouse'a kiralanacak.

28 yaşındaki savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 14 resmi maça çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

1071:

beşiktaşa GS maçında 1453 kartalları denilen uydurma taraftar topluluğundan itibaren operasyon çekiliyor. Nerede 1453 taraftarlar acaba. takımı sabote ettiler maksat başkayıd ve tuttu beşiktaş büyük camiaydı ama artık küçüldü. Adı bile dıuyulmuyor başkan ve antrenörle bu iş tamamlandı belkide bu sene düşme hattına gelir ama seneye desteklenir dersini aldıysa.

4
3
yanıtYanıtla
.:

EZİLMİŞ 8TAŞ KÜMEYE

0
3
yanıtYanıtla
DEGO:

YÖNETİM UYUMA Q7, LENS, MEDEL, CANER, OĞUZHAN BUNLARIDA GÖNDERİN YOKSA İLK DEVREYE KALMADAN HOCADA YÖNETİMDE GİDER. . .

3
0
yanıtYanıtla
1072:

1071 NEYDEN BAHSEDİYORSUN BAŞTAN SONA SAÇMALIK YAZDIKLARIN. TAM BİR FENERBAHÇE TARAFTARISIN. GEÇEN SENE ZOR KURTULDUNUZ KÜME DÜŞMEKTEN :p

1
1
yanıtYanıtla
ali:

BEŞİKTAŞIMIZI MAHVETTİNİZ

0
0
yanıtYanıtla
hırsız ve sahtekar:

Fikret Orman paralar nerede için çıkıp tv kanallarında açıklama yapıp çokça konuşuyor fakat paralar neredenin ve nasıl kullanıldığının bir türlü cevabını veremiyor bir kulüp başkanı yaptığı işleri belgelerle çıkıp soruların cevabını veremiyorsa hakkında yapılan yorumlar suçlamalarda devam eder . Beşiktaş başkanlık makamının bu kadar çok şaibe altında kalmasına müsaade etmez ! Ama Fikret Efendi kimseye hesap vermek zorunda değiliz diyerek ne yaptığını da ispatlamış oluyor

0
0
yanıtYanıtla
bjk advers:

Sivasspor Beşiktaş karşılaşmasının hakemi Mustafa Öğretmenoğlu''nun maç yönetimi , Beşiktaş aleyhine ve lehine verdiği kararlar bakımından geçen sezon ki Galatasaray Beşiktaş maçındaki hakem Bülent Yıldırıma benzemiyor muydu ? Kendisinin Beşiktaş''ı ne kadar çok sevdiğini sahadaki her hareketinde ince ince gösteriyordu öyle değil mi ?

0
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

Hakem istese maçı Sivas''dan ince ince alır Beşiktaşa verirdi, 3-0 yenildik ne içtin acaba?? ayrıca Sivas bana göre performansıyla ilk 3 adayı. . .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title