Haberler

Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Suat Arslanboğa'nın yönettiği mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Medipol Başakşehir'in golünü 54. dakikada Crivelli kaydederken, siyah-beyazlı takıma 1 puanı getiren golü 84. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz kaydetti.

BEŞİKTAŞ HAFTAYA TRABZONSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Bu sonuçla iki takımda puanını 5'e çıkardı. Beşiktaş önümüzdeki hafta Trabzonspor'a konuk olacak. Medipol Başakşehir ise sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı

FİKRET ORMAN'I İSTİFAYA DAVET ETTİLER

Siyah-beyazlı tribünler, Başakşehir'in 54. dakikada gelen golünün ardından toplu halde 'İstifa' diye tempo tuttu. Beşiktaşlı taraftarlar ayrıca Başkan Fikret Orman'ı hedef alarak 'Fikret gol gol gol' tezahüratı da yaptı.

Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı

STOPERDE GÖKHAN VE NECİP OYNADI

Beşiktaş'ta ceza ve sakatlıkları olan stoperlerin yokluğunda, Medipol Başakşehir maçında savunmanın ortasında Gökhan Gönül ve Necip Uysal görev yaptı. Teknik direktör Abdullah Avcı, cezalı olan Vida ile sakatlıkları bulunan Ruiz ve Enzo Roco'nun yokluğunda stoperde Gökhan Gönül ve Necip Uysal'ı sahaya sürdü.

Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı

AVCI ESKİ TAKIMINA KARŞI

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, eski takımı Medipol Başakşehir'e karşı ilk maçına çıktı. Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerinin tamamını geçirdiği Medipol Başakşehir'den geçen sezonun ardından ayrılarak Beşiktaş'ın başına geçmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vodafone Park Başakşehir Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (32)

Memleketim:

Bu avcinin futboldan anladigini söyleyen ahmaktir.

23
4
yanıtYanıtla
CANMEN:

SAYIN AVCI DEGILMIYDI GECEN SENE BASAKSEHIRLE BJK VE GS I MADARA EDEN. . . ONUN YERI KENDI SABLONUNA GöRE KURDUGU BASAKSEHIRDI. . . . KIMI GETIRSEN GETIR. . . BJK YAPRAK DöKüMüNDE. . . . KALDIKI MEMLEKETTE HIC BI BASARI YOKKEN SAYIN AVCI GENCLERLE AVRUPA SAMPIYONU OLMUSTUR. . . . SENOL GüNESE SUNULAN TRANSFER IMKANLARININ ONDA BIRI SUNULMADI VE üST DüZEY FUTBOLCULARIN HEPSINI DEF ETTILER. . . KALDIKI SAYIN GüNES BILICIN ATTIGI TEMELDEN YüRüDü. . .

yanıt3
yanıt2
Rizespor 53:

kardeş başakşehir tinercilere sahayı dar ettide ona güleyrum;)) hahaha

12
12
yanıtYanıtla
KOMPLO TEORİ USTASI:

Bu maçı Bjk kazanacak çünkü Fiko daha fazla tepki alır diye bjk oyuncuları ölümüne oynayıp kazanacaktır. Yoksa Abdullah Avcı ateş üstünde olur. Herkes Fiko ve Abdullah Avcı istifa diye tribünlerde haykırır. Her şey ayarlandı bence. Haftaya Ts maçı öncesi moral bulması lazım. Bu yüzden Bjk 1-0 alır maçı.

0
15
yanıtYanıtla
M.Çek:

Nooldi?

yanıt6
yanıt0
IMF borç verir mi:

Bjk bu sene her maçta avlanacağa benziyor.

7
3
yanıtYanıtla
ABDULLAH AVCI BAYKUŞ AVLAMA YANILGISI:

Baykuş avlamaya çıktık avlanan biz olduk. Kartal, Baykuşa yem oldu. Maç akşam oynandığı için oldu bütün bunlar çünkü Baykuşlar gece daha aktif olurlar ve daha iyi görürler. Kartallar yüksekten uçar, ben Abdullah Avcı vınlayıp kaçar.

5
4
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yav arkadaşlar fikretle Abdullah avcının ne suçu var futbolcu denen o adamlar oynamasa Abdullah napsın motormu taksın ulan adamlar milyon euro almasını biliyo ama gol atmasını oynamasını bilen yol haftada 1 defa maça çıkıyon uz ulan biraz koşun aldığınız parayı helal ettirin sizin aldığınız paraların binde 1 ini alıp hergün sabahtan akşama kadar çalışan insanlar var yemin ediyorum onlar sizden i oynar size verilen paralar zehir zıkkım olsun burnunuzdan fitil fitil gelsin ağız tadı ile zevk alarak bi maç izliyemiyoz türkiyede

6
2
yanıtYanıtla
GS:

İki yıl Tüpcü sayesinde 2 kere topa vurdular ahkam kestiler noldu kartal? Yazıktır gariplere ama herkesde haddini bilecek. GS şampiyon olacak eze eze fenerasyona rağmen

3
5
yanıtYanıtla
KICKBOXER:

FIKO VE AVCI ISTIFA

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title