Haberler

Beşiktaş'ın yeni sezon formaları tanıtıldı!

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, 2019-2020 sezonunda giyeceği formaları tanıttı.

adidas 2019-2020 Beşiktaş formaları 17 Temmuz tarihinde Beşiktaş ve adidas resmi sitelerinden taraftarlar ile paylaşıldı. Yeni sezon formaları, 18 Temmuz'da adidas yetkili satış noktaları, shop.adidas.com.tr/besiktas adresi ve Kartal Yuvası mağazaları, kartalyuvasi.com.tr ve kartalyuvasi.eu adreslerinde satışa sunulacak.

Bu yılki sloganı #bizimyolumuzbaşka olan kampanyanın forma tanıtımı için Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius ve Beşiktaş Kadın Futbol Takımı oyuncusu Didem Karagenç ile de çekimler gerçekleştirildi. Beşiktaş, kadın futboluna ve kadın taraftarlarına desteğinin bir parçası olarak bu yıl hem iç saha hem deplasman forması olacak şekilde iki adet kadın formasını da satışa çıkardı.

FİKRET ORMAN'IN KADIN FORMA MUTLULUĞU

Beşiktaş Futbol Takımlarının yeni sezon formalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, "Hayatın her anında gururla taşıyacağımız 2019-2020 futbol sezonu formaları yepyeni bir heyecan ve başlangıcın habercisi olarak taraftarımızla buluşuyor. Bu heyecana kadın futboluna olan inanç ve desteğimizle birlikte hem iç saha hem de deplasman kadın formalarımızı ortak etmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz" dedi.

Beşiktaş'ın yeni sezon formaları tanıtıldı!

SİYAH FORMA

adidas'ın Tango tasarım dili ile üretilen sokak modasına atıfla öne çıkan modern, cesur ve güçlü görünüme sahip Deplasman Forması Beşiktaş'a ait klasik tasarımdan ilham alıyor. Ön panelde yer alan grafik tasarımlarıyla dikkat çeken forma siyah ağırlıklı olarak beyaz ve gri renklere sahip. Omuzlarda ikonik 3 bant detayı, sokak modasına uygun tasarımı ve bisiklet yakasıyla sadece sahada değil, hayatın her alanında giyilebilecek bir forma.

Beşiktaş'ın yeni sezon formaları tanıtıldı!

ALTERNATİF FORMA

Beşiktaş'ın 2019-2020 Sezonu'na ait 3. Forma tasarımı da geçmişten esinleniyor. 93-94 sezonundan ilham alan formada göz alıcı farklı bir görünüm yakalamak amacıyla geleneksel siyah ve beyaz renklere ek olarak lila rengi de kullanılıyor. adidas'ın Condivo stiliyle günlük hayatta da kullanılabilen ve cool bir tarz kazandıran forma V yakalı ve 3 bant detaylı olarak çalışıldı.

Beşiktaş futbol takımlarının 2019-2020 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, adidas'ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan Climalite® teknolojisi vücudun en çok ısınan bölgelerinin tespit edilerek terin hızlı şekilde emilmesine ve kısa zamanda kurumasına olanak tanıyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

JÜL SEZAR:

cubuklu formalar sadece fenerbahçe cumhurıyetıne özeldir

2
3
yanıtYanıtla
beşikt''Aşk:

Lütfen Çubuklu Formalara Geri Dönülsün ÇOKKötü Olmuş

4
1
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

FORMALAR KÖTÜ OLMAKLA BERABER 249 TL OLMASI AYRI BİR OLAY OLMUŞ YAZIK.

3
0
yanıtYanıtla
KAYA:

JUVENTUS FORMASI GİBİ OLSUN

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

lütfen cubuklu formalara geri dönün

2
0
yanıtYanıtla
emre:

adidas bu işi bıraksın bence yapamıyor her sene bırısının aynısı şeyler

2
0
yanıtYanıtla
Siyah Beyaz:

gülücük ve beğenmedim atanlara bişeyler derdimde 6222 var o yüzden kudurun diyorum

1
1
yanıtYanıtla
ZERZEVATÇI:

bu adidasın bize garezimi var bilmiyorum yıllardır bu işi beceremiyorlar ALLAH kahretsin sizi.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title