Haberler

Beşiktaşlı taraftarlardan havalimanında Karius'a tepki: Go home

Güncelleme:

Beşiktaşlı taraftarlar, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda son haftalarda hatalı goller yiyen Loris Karius'a "Go home Karius" sözleriyle tepki gösterdi. Karius da kendisini protesto eden siyah-beyazlı taraftarlara el salladı.

Süper Lig'in 19. haftasında yarın Gürsel Aksel Stadı'nda Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş, İzmir'e geldi. Adnan Menderes Havalimanı'na saat 16.00'da gelen kafileyi az sayıda taraftar karşıladı. Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda havalimanına gelen futbolseverler kaleci Karius'u protesto etti.

KARİUS TARAFTARLARA EL SALLADI

Tecrübeli kaleci VIP kapısında çıkar çıkmaz tepki gördü. Bir grup Beşiktaşlı Karius'u yuhalayarak, "Go home Karius" tezahüratları yaptı. Alman kaleci ise kendisini protesto edenlere el salladı. Taraftarlar Burak ve Boyd ile ise fotoğraf çekildi. Beşiktaş'ta takımı sahaya Yardımcı Antrenör Şenol Fidan'ın çıkaracağı açıklandı.

KADROYA ALTYAPIDAN 3 İSİM DAHİL EDİLDİ

Beşiktaş'ın 20 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor: "Loris Karius, Utku Yuvakuran, Enzo Roco, Victor Ruiz, Douglas, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Atiba Hutchinson, Burak Yılmaz, N'Koudou, Necip Uysal, Domogoj Vida, İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Abdoulay Diaby."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Kadıköy:

Nerde kaldı cıme to. Şimdi go home. Armutlar. Yakışıklıydı hani. Karius adamdır. Her maç üst oluyo bizde ekmeğimizdeyiz

6
1
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Ne oldu come to beşiktaşa. İşine gelmeyince evine git. Nankör insanlar. Gül gibi kaleci. Her maçı üst yapıyor. Adam gibi adam karius.

3
4
yanıtYanıtla
KUEREZMA DÖNMELİ:

Taraftarın sizi affetmesi için Kuerezma geri dönmeli. Hiç bir neden yokken Kuerazmayı gönderenler onun vebalini ödüyorla. Ama olan Beşiktaşa oluyor.

4
0
yanıtYanıtla
SERCAN 1903:

BURAK YILMAZ VE BOYT TAM BİR REZALET ÖTESİ OYUNCULAR bEŞİKTAŞIN BU HALDE OLMASININ SEBEBİ TRİBÜNLERDE FUTBOL CAHİLLERİNİN TÜREMESİ

1
1
yanıtYanıtla
GS:

Önce come to 8taş sonra go home :)))) Hersene kuşlar eğlendiriyor:)))

1
1
yanıtYanıtla
BJK:

8 yemek Himmet yemekten iyidir. Sen işine bak.

yanıt3
yanıt1
Amasyalı:

Ben bu adamı seviyorum. Sayesinde süper ligin en güzel gollerini yiyoruz. Top 20 listesinde en az 5 golü vardır. Adam gol yemekle kalmıyor, jeneriklik goller yiyor. Her takıma nasip olmaz. Süper ötesi kaleci??

0
0
yanıtYanıtla
gırıkkaleli:

milyon dolarlar verip yabancıları doldurun işte size bjk ve Türk futbolunun hali

0
0
yanıtYanıtla
hakkı:

Takım top oynamıyor, bir şeyler ters gidiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title