Haberler

Beşiktaş'ın Dev Kaybı! 500 Milyon TL

Güncelleme:

Sezonu en iyi şekilde üçüncü sırada bitirecek olan ve Şampiyonlar Liginden 2 yıl uzak kalmanın Beşiktaş'a maliyeti çok yüksek. Siyah-beyazlı kulübü, önümüzdeki sezon ekonomik açıdan oldukça zor günler bekliyor.

Trabzonspor yenilgisiyle Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansını yitiren Beşiktaş, bir kez daha devler arenasından uzak kaldı. Üst üste şampiyonluk yaşanan iki sezonun ardından Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarılara imza atan Kartal'ın geliri de büyük ölçüde artmıştı.

Sabah'ta yer alan habere göre; 2018-2019'da Kupa 1'e katılamayan Beşiktaş'ın kaybı 250 milyon TL civarındaydı. Reklam açısından ve oyuncu parlatıp satma noktasında büyük öneme sahip Devler Ligi'nden uzak kalmanın iki yıllık maliyeti ise yaklaşık 500 milyon TL oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Kartal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (17)

ua4:

sizin hakkınız şerefli 3. lük bile değil. şampiyona selam durun tinerciler!

15
8
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

Ulan zaten toplamda kaç kere katılmıştıda uzak kalma diyorsun :D zaten 20 yılda bir gidiyorlar olsa olsa ziyaret etmek denir ona uzak kalma sürekli oldugun yerde olamamak için kullanılır.

12
7
yanıtYanıtla
m.çek:

Gidipte ostersundmudur opsuruktan takımlara yenilip gelmiyor en azından

yanıt8
yanıt9
cimbomlu:

bir TİNEROL da siz yaparsınız

15
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

artık memenıen pişerecek tüpünüzde yok. artık tinerde pişer. .

9
7
yanıtYanıtla
BJK:

BAŞKAN İSTİFA YETER ARTIK LÜTFEN

12
2
yanıtYanıtla
mıstık:

kayıp para olsun bjk şerefi yeter gs almayanbu

4
8
yanıtYanıtla
TİNEROL:

FİKRET PARALAR NEREDE

yanıt2
yanıt0
mantıklı:

millet para kazanıyor lüks hayat yaşıyor sizlerde bursa birbirinizin kalbini kırıyorsunuz degmez.

10
0
yanıtYanıtla
Taraftar:

Şimdi de bunak lucescu''yu getireceklermiş. . . .

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title