Haberler

Ricardo Quaresma ile Adriano İdman Sonunda Tartıştı

Güncelleme:

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya kampında yaptığı idmanla sürdürdü. İdman sonunda, Ricardo Quaresma ile Adriano arasında maçtaki bir pozisyon nedeniyle kısa süreli tartışma yaşandı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya kampında yaptığı idmanla sürdürdü. Siyah-beyazlılar, Antalya'nın Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi'nde kamp yaptığı otelin sahasında basına açık gerçekleştirilen antrenmana, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. İdman, kanat organizasyonu çalışmasının ardından yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Yeni transfer Fransız savunma oyuncusu Isimat-Mirin, maçta isabetli pasları ve etkili savunmasıyla göz doldurdu.

CANER VE MUSTAFA SALONDA ÇALIŞTI

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Burak Yılmaz'a, takımdan ayrı salonda özel program uygulanırken, baldırında ağrı hisseden Caner Erkin ile Mustafa Pektemek de salonda çalıştı. İdman sonunda, Ricardo Quaresma ile Adriano arasında maçtaki bir pozisyon nedeniyle kısa süreli tartışma yaşandığı görüldü.

ANTRENMANDA DOLU SÜRPRİZİ

Antrenman öncesinde başlayan yağmur, oyuncular sahaya çıktığında yerini doluya bıraktı. Bir süre sonra yağmur tekrar başlarken, antrenmanın son bölümünde şiddetini artıran dolu, oyunculara zor anlar yaşattı. Saha beyaza bürünürken, teknik direktör Şenol Güneş antrenmanı sürdürmeyi tercih etti.

Kaynak: AA / Spor

Beşiktaş Antalya serik Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

.:

BİRDE ARDAYI GETİRİRLERSE TAM OLUR!!! KRALI GELSE DÜZELTEMEZLER ARTIK

5
5
yanıtYanıtla
Muhittin:

Bos haber Her antremanda oluyor bunlar

6
1
yanıtYanıtla
GFB:

kuşlar birbirine girmiş tineri çok kaçırmışlar

3
1
yanıtYanıtla
asdasd:

he he kesin olmuştur bu. ayrıca olsa ne olur? görende top tüfek birbirlerine girdiler sanacak. lgin başlamasına az kaldı ya daha da durmazsınız. nerde yalan haber var yaparsınız. adi medya. beşiktaş kadar kafanıza taş düşsün.

3
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Film seyretmek için Arda’yı da transfer etmek lazım;)

2
1
yanıtYanıtla
uçuyorumabi:

tineri fazla çekmiş olabilirler :)

0
2
yanıtYanıtla
KARTAL:

O zaman uzak dur sana bişey yapmasınlar.

yanıt8
yanıt2
kartal:

abi zaten quaresma agresif uzatmaya gerek yok

0
0
yanıtYanıtla
ÖMER:

bjk burakı aldı. ardanında peşinde artı quaresma düşünün olacak olan pisliklerı

0
0
yanıtYanıtla
Deniz:

Şenol Güneş takım üzerindeki disiplin ağırlığını kaybetmiş açık ve net. . Birde Burakı aldırdı takımın ahenki tamamen bozulmuş. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title