Haberler

Beşiktaş, evinde oynadığı 4 maçın 3'ünü kaybetti

Güncelleme:

Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynadığı son 4 maçın 3'ünü kaybetti. Siyah-beyazlı takım bu süreçte tek galibiyetini 9 kişi kalan Gençlerbirliği karşısında aldı.

Sivasspor mağlubiyetiyle ligde zirvenin 10 puan gerisinde kalan Beşiktaş, Türkiye Kupası'ndan da elendi. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda TFF 1. Lig temsilcisi BB Erzurumspor'la eşleşen ve ilk maçta deplasmanda 3-2 mağlup olan siyah-beyazlılar, sahasındaki karşılaşmada da rakibine mağlup olarak kupanın dışında kaldı.

2-1'DEN MAÇ VERDİLER

Karşılaşmanın henüz 29. saniyesinde kalesinde golü gören ve 32. dakikada Diaby'yle cevap vererek soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle giren Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın 64'teki golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Ancak 67 ve 72'de gelen goller sonrasında rakibi karşısında 3-2 geriye düşen Beşiktaş, oyun anlamında da sınıfta kaldı ve kupadan elendi.

Beşiktaş, evinde oynadığı 4 maçın 3'ünü kaybetti

KARTAL EVİNDE GALİBİYETİ UNUTTU

Beşiktaş'ın iç sahada son zamanlarda ortaya koyduğu kötü performans kupa maçında da sürdü. İç sahada oynadığı son 4 maçın 3'ünü kaybeden Beşiktaş, bu süreçteki tek galibiyetini Süper Lig'de 17. hafta maçında 9 kişi kalan Gençlerbirliği karşısında 4-1'lik skorla elde etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Türkiye Kupası Sivasspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

SU KABADAYISI FATİH:

BUNLARA AZ BİLE BAŞKA TAKIMLARLA UĞRAŞACAKLARINA KENDİ HALLERİNE BAKSIN GAFİLLER

6
0
yanıtYanıtla
MERSİNLİ:

Karius, Rocco, Diaby, Oğuzhan, Umut, Lajic, Güven, hiçbirini halı sahada takımıma bile almam. Hiçbiri Beşiktaş ın futbolcusu olamaz. Bunlar futbolcu mu? Hepsi Milyarlık . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
Ceyhun Beşiktaş:

Eskiden vodafone de bizi kimse yenemezdi şimdi önüne gelen yeniyor. Ne hale geldik. Güzelim şiir gibi oynayan takımı ne hale getirdiler. Yazıklar olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Onur lck:

Malatya elinden geçen iflah olmaz siftahı biz yaptık sonrada ayar tutmadı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title