Haberler

Benzeri görülmedi! Cüneyt Çakır, Türkiye maçının 5. dakikasında dünya futbol tarihine geçecek

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda aktif hakemlik kariyerini noktalayan Cüneyt Çakır, A Milli Takım'ın Çekya ile oynayacağı karşılaşmada jübile yapacak. 5. dakikaya kadar mücadeleyi yönetecek Çakır ardından saha kenarına gelecek. Deneyimli isim bu vedasıyla, dünyada milli maç ile kariyerini noktalayan ilk hakem olacak.

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi hakemlerinden olan Cüneyt Çakır, unutulmaz bir jübileye hazırlanıyor. Türkiye ile Çekya arasında oynanacak hazırlık maçıyla düdüğünü asacak deneyimli hakem, bir de ilki gerçekleştirecek.

5. DAKİKADA KENARA GELECEK

Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası, Şampiyonlar Ligi finali ve Süper Lig'de sayısız maçta düdük çalan Cüneyt Çakır, aktif hakemlik kariyerini geçtiğimiz haftalarda sonlandırmıştı. Deneyimli hakem, A Milli Takım'ın Çekya ile oynayacağı maçı 5. dakikasına kadar yönetecek ve daha sonra kenara gelerek jübilesini yapacak.

DÜNYADA BİR İLK

Cüneyt Çakır böylece dünya futbol tarihinde de bir ilki gerçekleştirecek. Dünyada ilk kez bir hakem, bir milli maç ile aktif kariyerini sonlandıracak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Cüneyt Çakır Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

TT:

Emekli olunca TV lerde şaklabanlık yapmayacağını umduğumuz Cüneyt Çakır a emekliliğinde keyif dolu vakitler geçirmesini diliyorum...Karakterin ve efendiliğinle seni her zaman iyi hatırlayacağız...

92
26
yanıtYanıtla
Mahmut Saday:

Umarım Türk hakemliğinin yakasından düşer artık. Dürüstlüğüne asla inanmadım ve güvenmedim. Umarım gerçekten kurtulduk. Tabii çıbanbaşı babası.

9
4
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

yakısırsenı en cok elestıren şu spor yorumcu bozuntuları varya..hala goremıyorlar senın ne kadar buyuk oldugunu..

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title