Haberler

Belhanda'nın tribünlere ettiği küfür ortaya çıktı

Galatasaraylı oyuncu Belhanda, Real Madrid maçında oyundan çıkarken tribünlerle tartışmıştı. Faslı oyuncunun tribünlere silah şekilden hareket yaparken ettiği küfürler de ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Real Madrid'e yenildiği maçta Younes Belhanda'nın oyundan çıkarken kendisini ıslıklayan taraftarlara yaptığı el hareketleri ve ettiği küfürler şok etkisi yarattı. Faslı oyuncu 67. dakikada değişiklik tabelasında numarasını görünce kenara doğru hareketlendi. O anda tribünlerden de maç boyunca dökülen Belhanda'ya tepki sesleri yükseldi.

TARAFTARA KÜFÜR ETTİ

Sabah'ın haberine göre; Türk Telekom Stadı'nda tribünlerden ıslıklar yayılırken Faslı oyuncu adeta çileden çıktı. Önce el kol hareketleri ile tepkiye karşılık veren Belhanda, ardından da Fransızca küfür etmeye başladı. 29 yaşındaki oyuncu "O… Ç…. Hepinizin a.... k...." diyerek tribünlere defalarca bağırırken ardından da direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu.

Belhanda'nın tribünlere ettiği küfür ortaya çıktı

TERİM VE HASAN ŞAŞ DEVREYE GİRDİ

Taraftarın tepkisini Fatih Terim ve kurmayları durdurmaya çalışırken Hasan Şaş da oyuncunun peşinden soyunma odasına gitti. Şaş, Belhanda ile geri dönerken kulübedeki hali ise Belhanda'yı daha da tepkilerin odağı haline getirdi. Takımın gol aradığı dakikalarda kulübede Belhanda'nın kahkahaları yükselirken etrafındakiler ile şakalaşıp umursamaz tavrını sürdürdü.

ELİYLE SİLAH İŞARETİ YAPTI

Younes Belhanda, dün akşam Real Madrid maçında yedek kulübesine gelirken tribünlere yönelik hareketleriyle taraftarları çıldırttı. Faslı futbolcunun eliyle silah işareti yapması da büyük tepki gördü.

Belhanda'nın tribünlere ettiği küfür ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Real Madrid Haberler

500

Yorumlar (67)

130914:

tam gs ye yakışan oyuncu tipi f. terimin sevdiği cinsten

71
17
yanıtYanıtla
86489:

emre de size yakışıyor. hem geçmişiyle hem karakteriyle. . !

yanıt14
yanıt22
ULTRAKEDİ:

86489-Hocasına bakmayan bir taraftarın karakter kelimesini kullanması kadar aciz bir durum olamaz herhalde.

yanıt16
yanıt3
Adınızı Yazın:

iyi demis hak etmislerdir taraftar zaten taraftar deyil pislikler toplumu

38
24
yanıtYanıtla
asabi:

sen necisin ezik

yanıt2
yanıt3
k:

pislik oglu pislik. keske o taraftar kadar olabilsen.

yanıt7
yanıt8
gsli:

çok cins bu aynı fenev

8
13
yanıtYanıtla
yorum:

hocası kim ki topçusu ne olsun

16
4
yanıtYanıtla
gsli:

kuyruk acın daha geçmemiş anlaşılan

yanıt2
yanıt6
Messi:

terimin fedaisi

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title