Haberler

beIN Sports, Pascal Nouma'nın Hareketinden Dolayı Galatasaray'dan Özür Diledi

Güncelleme:

Yayıncı kuruluş beIN Sports, derbide el hareketi yapan Nouma ve gazeteci Ruiz nedeniyle Galatasaray camiasından özür diledi.

Beşiktaş – Galatasaray maçı öncesinde Pascal Nouma, gazeteci Alexandre Ruiz ve eski futbolcu Eric Abidal'le birlikte yorumculuk yaptı.

Nouma ve Fransız spiker arasında dikkat çekici bir diyalog yaşandı. Nouma Fransız spikerden Galatasaray taraftarlarına el hareketi yapmasını istedi. Beşiktaşlı eski futbolcunun bu görüntüleri sosyal medyada kısa zamanda yayıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu olaya büyük tepki gösterdiler.

BEIN SPORTS YAYIN YÖNETMENİ ÖZÜR DİLEDİ

BeIN SPORTS Genel Yayın Yönetmeni Florent Houzot, dün akşam Pascal Nouma'nın maç önü programında kullandığı sözler ve yaptığı çirkin hareketten ötürü Galatasaray Spor Kulübünden ve taraftarlarından özür diledi. Touzot, resmi olarak üzüntüsünü bildiren açıklamayı da Galatasaray Kulübüne e-posta yoluyla paylaştı.

Açıklama şöyle denildi:

"beIN Sports, derbi maçında #GameOfTheWeek programına konuk olarak gelen Pascal Nouma'nın, yayın politikamız ve vermek istediğimiz mesajlara tamamen ters olan, davranış ve sözlerini hiçbir şekilde tasvip etmemektedir. Bu vesileyle Galatasaray Kulübü ve taraftarlarından özür dileriz"

(CNN Türk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pascal Nouma Galatasaray Eric Abidal Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

FUAT FURKAN:

PASCAL AZ BİLE YAPMIŞ CONCONLARA YÜRÜ BE ADAMIM BENİM

13
13
yanıtYanıtla
SPHGLU:

Pascal da eski tinercilerdendir. Pascal Nouma ismini Fransada sokakta sorsan kimse tanımaz, Türkiye hem reklam hem film yıldızı yaptınız. Beşitaş külübü önceleri herkesin sempati ettiği bir takımdı . . Ama zamanla onlar da modaya uyup çirkefleşmeye başladılar. Hele Çarşı isimli taraftar grubu tineri çok kullandıkları için her çorbaya sirke oluyorlar. Nerde anarşistlik varsa onlar en öndeler. . 200 TL''lik tinerci grubu!

17
5
yanıtYanıtla
ahmet aslan:

turkiyede kiskanilan futbol takimi besiktastir ben besiktas taraftari oldugumdan besiktasi taktir ederim o kadar takdire sayan birekipte basaksehir ekibidir 5 senelik bir ekip neler yapiyor ustelik seyirci taraftari az olmasina ragmen bravo basaksehir sammpiyon olmasanda bravo

yanıt2
yanıt0
8 TAŞ:

Yeri gelince biz şerefli takımız der beşiktas ve taraftarı :)))))herşey ortada leipzig maçında gs taraftarını staddan kovan beşiktaş taraftarı

11
5
yanıtYanıtla
8 TAŞ:

nedense beşiktaş taraftarı bu hareketi saygıyla gururla karsılıyor

yanıt5
yanıt5
AHMET:

Galatasarayın Melosu, Beşiktaşın Paskalı bunların yaptığı bütün ukalalıklar. Bunlara bukadar yüzveren takımlarının suçu.

9
2
yanıtYanıtla
Gülsün ????:

Her ay o kadar para ödüyoruz zikkin olsun bunlara nasıl ızın verılıyor yazıklar olsun yanlı yayını biranın gerçek bir yayıncı olun bizleri hakaret ettırmek zorunda birikiyorsunuz

4
4
yanıtYanıtla
Ergün:

Bu hareketleri yaptıran beIN Sport dur. Ortalığı kızıştırıp dekoder satmak. GS lıları sesleniyorum tüm dekoderleri geri iyade edin

2
4
yanıtYanıtla
LOL:

eline saglik :)))

3
0
yanıtYanıtla
yağmur kıpıcı:

pascalı dışlıyorum insan yapa yapa onumu yaptı daha iyisini beklerdim ?????????? Ne pascalı ne Beşiktaşı yedirmeyiz herkes haddini bilecek

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title