Haberler

Belhanda'nın menajeri açıkladı: Ayrılması mümkün değil

Güncelleme:

Galatasaray'ın Real Madrid'e yenildiği maçta oyundan çıkarken tribünlerle tartışan ve takımdan ayrılacağını konuşulan Belhanda için menajeri açıklama yaptı.

Galatasaray'da kötü performansı ve son Real Madrid maçında eleştirilerin odağında yer alan hatta takımdan ayrılacağı konuşulan Younes Belhanda için Faslı oyuncunun temsilcisi olan William D'avila açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY BELHANDA'DAN MEMNUN"

Radyospor'un sorularını yanıtlayan D'avila, "Ocak'ta ayrılması söz konusu değil. Galatasaray ondan memnun. Fatih Terim ayrılmasını istemiyor. Ayrıca Belhanda'da aynısını düşünüyor. Şimdi ayrılması mümkün değil. Kulüp ondan gerçek anlamda çok memnun, Yüzde yüz, hatta yüzde 1000 onunla devam etmek istiyorlar." dedi.

Behanda'nın menajeri açıkladı: Ayrılması mümkün değil

"BELHANDA OYNADIĞINDA NASIL SONUÇLAR ALINDIĞI ORTADA"

Faslı futbolcunun başarılı olduğunu iddia eden William D'Avila, "Kontrol etsinler, Belhanda'nın oynadığı maçlarda kazanıyor. Oynamadığı maçlarda ne oluyor; sonuca baksınlar. Son maçta olanları gördüm. Bu ilk kez olmuyor. Bu Belhanda ile Galatasaray arasındaki tutkulu hikayeyi gösteriyor. Ben özellikle son üç ayda her şeyi yakından gözlemledim. Belhanda oynadığı zaman Galatasaray'ın nasıl başarılı sonuçlar aldığını, oynamadığı zaman ise başarısız olduğunu görüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Memleketim:

Galatasaray prensiplerinden bahseder. Cakma imparator yardimcilari ve futbolculari kadar küfür eden bir camiya varmi acaba? Bir futbolcu sehirci islikladi diye ana avrat küfür edecek sen bu futbolcuyu kulüpde tutacaksin. Atmaya gelince bu bizim kulüpler gibileri yok dünyada. Almanya ikinci lig kulübü asker selami verdi diye takimdan kogdu. Bizim kulüplerde ne seref ne hasiyet nede saygi kalmamistir.

17
2
yanıtYanıtla
BELHANDA GÖNDERİLSİN:

TARAFTARIN ANASINA KÜFREDEN ADAMI BİR DAHA BU TAKIMDA İSTEMİYORUZ.

14
1
yanıtYanıtla
ali veli:

sanki taraftarlar ona hiç küfretmiyor! bırakın bu işleri...

yanıt0
yanıt0
Araplar gitsin:

Artık bu Ülkede Arap görmek istemiyoruz. Suriyelilerin bile hayatını kutrardık ama bize ana avrat küfür ediyorlar. Belhanda aldığı paranın  luk kısmını bile haketmiyor üstelik takımı da karıştırıyor. Belhanda ile birlikte Babel de gitsin, Feghouliyle de konuşulup son şanş verilsin yoksa o da gitsin.

5
2
yanıtYanıtla
FB:

Fener ağlama dersin 2 sene daha kalırsın taraftar sana tapar merak etme

2
3
yanıtYanıtla
Hasann:

ayrılırmı ki, ayrılmaz tabi milyon euroları atıyor cepe bedevadan, sağolsun bizim eneyi takımlarımız

2
3
yanıtYanıtla
GS1905:

hangi maçı kazandırmış bu arkadaş?terim bunun neyini beğenip oynatıyo. Memelekette bu arkadaşdan daha iyi oynayan gençler var. Ülkemizden gitsin açlıktan ölür bu adam. aklı başında kulüp bunun gibilere değil para selam vermez. . .

1
3
yanıtYanıtla
GADDAR:

KESİNLİKLE BELHANDA NIN ELİNDE TERİM HAZRETLERİNİN KASETİ VAR. . . BAŞKA TÜRLÜ KİM OYNATIR BU BEDEVİ ÇİNGENESİNİ !!!

yanıt2
yanıt0
ALİM:

Ondan daha iyisini alacak kadar para yokki büyük kazık bu değil Falcao

3
0
yanıtYanıtla
ali veli:

küfür kötü ise (ki öyle) galatasaray taraftarı veya diğer takım taraftarları onlar devamlı küfredecek onlara aynı muamele yapılırsa! vay efendim nasıl böyle bişey yapar diyeceksin!!! yok öyle bişey!!! herkesin ailesi değerlidir. kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapma!!!

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title