Haberler
Güncelleme:

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar: F-35'ten çıkarılmamız hayırlı bir iş

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin F-35 programından çıkarılmasının hayırlı bir iş olduğunu vurgulayarak, "Baykar olarak son 4-5 yıldır projesini yürüttüğümüz AKINCI platformumuzun da olgunlaşmasıyla birlikte, son dönemde Milli İnsansız Savaş Uçağı projemize de hız verdik. Hedefimiz, 2023'te bu platformumuzun prototipinin ilk uçuşunu gerçekleştirmek" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

mustafa özkan:

Insansiz savaş uçağı için jet motoru lazım. Sonrası komple tekneloji. Herkes iha - siha yaptı ama bizimki gibi degil. Abd niñ elindeki jet motorlu sihayi biz yaparsak bildiğin savaş uçağı olur. Ha gayret bu millet duacıniz.

66
10
yanıtYanıtla
Baki Ertaş:

Bencede hayırlı olmuş emekli bir havacı generalimizde aynen böyle söylemişti Sayın bayraktarda aynı şeyi söylüyorsa bunda üzülecek bir şey yok... bağımlı ve pahallı bir işti bizim için F 35 projesi böylece kendi imkanlarımızla F 16 lar devre dışı kalana kadar geçen süre içinde bizde kendi muharrip uçagımızı üretebiliriz yok illada jet gerekiyorsa dünyada üretici tek usa deyil.

54
9
yanıtYanıtla
bekir yapici:

savas ucagi ile iha veya siha ne alaka anliyamadim, yani kaliteli ve en güclü savas ucagini yapma yarisinda olan ülkeler keriz bosa caba bosa ve masraf ihalarda ayni görevi yapabilir demekmi istemis anlamadim

9
36
yanıtYanıtla
tufan celik:

Sayın hocam ! Gerçekten 3 dakika zamanın bile yokmu ki arabayla sürüş halindeyken demeç veriyorsun ?

12
26
yanıtYanıtla
ne alaka:

bunun ne alama geldiğini savaş durumu olunca anlicaz.

34
1
yanıtYanıtla
delidolu :

Kendi kötümüz elin iyisinden iyidir, TFX calışmalarına hız verilmeli.

33
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title