Haberler

Başakşehir'in Yıldızı Visca, Fenerbahçe'ye Transfer Olmak İstiyor

Güncelleme:

Kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe gelecek sene güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. İsmi uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Başakşehir'in yıldız ismi Visca'nın transferi için bizzat Ali Koç'un devreye gireceği ve yıldız oyuncunun da Fenerbahçe'ye gelmeyi istediği öğrenildi.

Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosu için çalışmaları sürdürüyor. Bir yandan Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen sarı lacivertliler, diğer taraftan da transfer görüşmelerine devam ediyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın istediği isimler üzerine çalışan yönetim, ilk olarak Edin Visca transferine öncelik veriyor. Ersun Yanal'ın listesinde ilk sırayı alan Boşnak yıldızı kadrosuna katmayı hedefleyen Kanarya; Galatasaray ve Beşiktaş'ın da istediği 29 yaşındaki kanat oyuncusu için tüm şartları zorluyor.

Başakşehir'in Yıldızı Visca, Fenerbahçe'ye Transfer Olmak İstiyor

Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin kaderinde önümüzdeki sezon şampiyon olmak var diyen teknik direktör Ersun Yanal, Visca transferine büyük önem veriyor. Başakşehir'in en istikrarlı ismi olan Visca'nın takıma büyük katkı sağlayacağını düşünen tecrübeli hoca, başkan Ali Koç'a bu konuda ısrarcı davranıyor.

8 sezondur formasını giydiği Başakşehir ile 2020'ye kadar sözleşmesi olan Boşnak yıldızın transferi için Ali Koç'un bizzat görüşmelere katılacağı ve bu işi bitirmeye çalışacağı öğrenildi. Bu arada Visca'nın da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Başakşehir Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (26)

VISCA:

SAMPIYONLUKTAN KÜMEYE BUNLAR NEYIN KAFASINI YASIYORLAR :D :D

6
9
yanıtYanıtla
Adınızı YazınALTINçocuk:

ya galata saray uyuyormu be vıska yı alın fener almadan aloooooooooo yonetımmmmmmmmmm

3
11
yanıtYanıtla
ALİ:

HELAL BAŞKAN SANA HEP DESTEK TAM DESTEK

4
4
yanıtYanıtla
ferhat:

tff 1. ligde oynamak istemez bence

4
3
yanıtYanıtla
dilenci ac ali koc:

ali kocun bombasimi varki patlasin dilenmekten ac karnini zor doyuruyor düsmani cimbomdan buile dilenecek kadar aciz

6
0
yanıtYanıtla
aynur:

süper ligin bile üzerinde visca, 2. ligde messi gibi olur

4
2
yanıtYanıtla
TOPLAMA KAMPI FENERBAHÇE:

Bedavaya ya da 2-3 milyona geliyorsan gel. Onun dışında yüksek paralar verilmez. Yaşı 29 olacak seneye. Başakşehirde yüksek performansla oynadı, en iyi günlerini orada harcadı. Visca sadece Anadolu takımlarında iyi oynayabilir anca. Trezeguet kat ve kat daha iyi bu Viscadan.

2
4
yanıtYanıtla
Reis:

Ya hele bi kümede kaldıkça transferi kaldi

1
3
yanıtYanıtla
xenon:

Bu saatten sonra Ali koç bomba değil patlatsa patlatsa sakız patlatır.malesef Ali bey bir balon çıkmıştır.acilen seçim yapılmalı ve fenere başkanlık yapacak futbol bilgisi yüksek aklı bu işlerden annayan örnek:sadettin saran gibi bir başkan lazım yoksa fb diye bir çınar kalmayacak.artık borç edebiyatı yemiyor icraat zamanı.......

1
2
yanıtYanıtla
Edi visca:

Bende ayni diagne gibi var iyi oynamak Fenere gelince ben var yan gel yatmak Basaksehir fabrika mecbur calismak Fenerbahce patron var güzel hayat yatmak

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title