Haberler

Medipol Başakşehir-Bursaspor Maçı Yarına Ertelendi

Güncelleme:

Hakem Halis Özkahya, Medipol Başakşehir - Bursaspor maçını 5. dakikada görüş açısının yetersiz olması nedeniyle durdurdu. Özkahya, meteoroloji yetkilileriyle konuştuktan sonra karşılaşmayı yarına erteledi.

Süper Ligin 23. haftasında Medipol Başakşehir'in Bursaspor'u sahasında konuk ettiği karşılaşma, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarına ertelendi.

HAKEM 5. DAKİKADA OYUNU DURDURDU

Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya, Medipol Başakşehir - Bursaspor maçını, 5. dakikada görüş açısının yetersiz olması nedeniyle durdurdu. Özkahya saha görevlileriyle konuştuktan sonra soyunma odasına gitti. İki takım oyuncuları da hakemin ardından soyunma odası koridorlarına girdi.

KARŞILAŞMA ERTELENDİ

Meteoroloji yetkilileriyle konuşan Halis Özkahya, iki takım yöneticilerine de bilgi verdikten sonra karşılaşmayı yarına erteledi. Karşılaşma yarın aynı saatte oynanacak.

Başakşehir-Bursaspor Maçı Durduruldu!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halis Özkahya Başakşehir Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

ALİ CENGİZ OYUNLARI:

Gs yi şampiyon yapacaklar. Bunların hepsi oyun. Başakşehire karşı yapılan bu oyunlar kabul edilemez. Yeter artık ! Gs nin yeni bir oyunuyla karşı karşıyayız. Yeni bir oyun oynanıyor. Gs nin ilk yarıda kaybettiği puanları telafi etmeye çalışıyorlar.

14
31
yanıtYanıtla
Galatasaray:

Laf oldu torba doldu seninki

yanıt8
yanıt9
GÖNDER:

Gözünüze toz girse bu da Galatasaray''ın işi diyeceksiniz lan

yanıt12
yanıt9
kuş beyinli embesil olmalısın:

Kuş beyinli nasılda anlamışsın sanki Gs maçı ertelenmiş. Başakşehir siyasi parti takımı görümünde desteği de kimlerden aldığı belli olmuyor mu da zırlamışsın.

yanıt4
yanıt6
Basaksehir:

Bunlar basaksehir icin herseyi yaparlar

17
4
yanıtYanıtla
CAPS:

Erzurum Sivas ben beyaz zeminde oynuyor başakşehir''oldu mu ayağına toz kondurmuyor sunuz bütün oyunlarınıza rağmen Galatasaray şampiyonluğunu ilan edecek

13
6
yanıtYanıtla
NİKO BABAN:

AÇIK HAVADA DOLAŞ LAN DİMİTRİ

yanıt1
yanıt0
CAPS:

Lan yürü git FENERUMLU Niko Nicholas cipras memleketin atina''ya anca gidersin

yanıt0
yanıt0
NİKO BABAN:

BABANLA NASIL KONUŞUYON LAN TERİYESİZ

yanıt1
yanıt1
beka deyip başakşehir şampiyon yapılıyor:

Lige siyaset karıştı karışalı hiçbir kulvarda Avrupa da yokuz.

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title