Haberler

Barcelona, Manchester United'ı 3-0 ile Geçerek Şampiyonlar Liginde Yarı Finale Yükseldi

Güncelleme:

1-0'ın rövanşında Barcelona, sahasında konuk ettiği Manchester United'ı 3-0 mağlup ederek Şampiyonlar Liginde yarı finale yükseldi.

İspanya temsilcisi Barcelona, deplasmanda 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında, İngiltere temsilcisi Manchester United'ı Camp Nou'da konuk etti.

Barcelona, 16. ve 20. dakikalarda yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda da oyunu kontrolü altında tutan Katalan temsilcisi, 61. dakikada Philippe Coutinho'nun ağları sarsmasıyla rakibini 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Barcelona, Manchester United'ı 3-0 ile Geçerek Şampiyonlar Liginde Yarı Finale Yükseldi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Barcelona İspanya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

DÜNYANIN EN İYİSİ:

MESSİ Mİ, RONALDO MU TARTIŞMASI DÜN YİNE YAŞANDI. KAZANAN YİNE LEO MESSİ OLDU. .

14
14
yanıtYanıtla
KABUL EDELİM:

ALEMİN KRALI MESSİDİR

9
3
yanıtYanıtla
hubentus:

ronaldo messıden daha sevılen bırıdır. mac kaybedebılırler

3
5
yanıtYanıtla
hayran:

Messi tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi oyuncu. evet Maradona ve Pele de çok iyilerdi ama bu adam bambaşka. gol asist oyun kurucu pas bunların hepsine sahip dünya üzerinde sadece o var. bunların hepsini en iyi yapan yine o.

7
0
yanıtYanıtla
YAZ HAKİM BEY:

HERKESİN YERİ AYRI BUNLAR EFSANE

yanıt0
yanıt0
ismini vermek istemeyen fenomen doktor:

messi iyi topçu ama koşmuyor, mücadele etmiyor, adam kovalamıyor, sezonda belki 40 gol atıyor ama 50''de yediriyor. bu yüzden messiden ziyade mücadele gücü yüksek oyuncular daha makbul, khedira, gattuso, okay, effenberg tarzı oyuncular çok daha iyi topçu ama oyunları göze hoş gelmediği için yeterli ilgiyi görmüyorlar.

1
4
yanıtYanıtla
rizeli53:

cahil cahil konuşma adam defans oyuncusumu? ön liberomu?

yanıt1
yanıt0
Taraftar:

Yaptığın yoruma bir bak mantık var mı ? Messi dediğin adam orta sahadan başlayıp gol atan bir adam örnek verdiklerin ise topa vurmayı bilmeyen takımı sayesinde yükselmiş adamlar Gattuso nedir ya futbolculuğunu bırak teknik direktörlüğü bile berbat bir insan git maçları tekrar izle sonra yorum yap. . .

yanıt1
yanıt0
asım özdemir:

effenbergmi kaldı la, adam futbolu bırakalaı 20 sene oldu, utanmasa lefter falan diyecek. muhtemelen internette gezinip bütün gün fifa oynayan bir ergensin. . . messi gelmiş geçmiş en iyi ortasahadır nokta.

yanıt2
yanıt0
messi:

baba sen doktorluğunu yap allahini seversen kazma bir kac oyuncuyu messi gibi dunyanin en iyi oyuncusunun seviyesinin ustune tasiman akil tutulmasindan baska birsey degil doktor doktor civanim

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title