Haberler

Kütahya'da Dev Yayın Balığı Satışa Sunuldu

Güncelleme:

Kütahya'da halk pazarına getirilen 42 kilogram ağırlığında ve 120 santimetre uzunluğundaki yayın balığı satışa sunuldu. Dev balık önceden sipariş veren müşteriler arasında paylaştırılacak.

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Çarşamba günleri halk pazarı ile birlikte kurulan balık pazarına 42 kilogram ağırlığında, 120 santimetre metre uzunluğunda dev yayın balığı getirilerek, meraklıları için satışa sunuldu. Kilogramı 35 TL'den satılacağı belirtilen yayın balığı için, daha önceden siparişlerin verildiği belirtildi.

SİPARİŞ VERENLER ARASINDA PAYLAŞTIRILACAK

Simav balık pazarı esnaflarından Bahri Tumbay, yayın balığının çok lezzetli olduğunu ifade etti. Tumbay " Sezonun son avında yakalandığı belirtilen dev yayın balığını, halk pazarında satılmak üzere soğutuculu dolapta muhafaza ettik. Tavası ve buğulaması çok makbul olan yayın balığını, önceden sipariş veren müşterilerimiz arasında paylaştıracağız " dedi.

Satışa sunulan yayın balığı;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Simav Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title