Haberler

Bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villasında soygun: 1,5 milyon dolarım çalındı

Güncelleme:

Radyo ve televizyon kanallarında bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villası hırsızlar tarafından soyuldu. İncel, yaklaşık 1,5 milyon dolarının çalındığını söyledi.

Büyükçekmece'de Ekrem İncel'in yaşadığı villada meydana gelen hırsızlık olayı gündem yarattı.

Ekrem İncel ve ailesi öğle saatlerinde villadan ayrıldı. İncel ve ailesi saat 21.00 sıralarında villaya döndüklerinden, bahçe kapısının açık olduğunu ve eşyalarının dağıtılmış olduğunu gördü.

YATAK ODASINI KONTROL EDİNCE ŞOK OLDULAR

Yatak odasını kontrol eden Ekrem İncel, dolap içinde bulunan çelik kasa ile çekmecelerde bulunan ziynet eşyalarının yerinde bulunmadığını fark etti. İncel, durumu site güvenliğine ve polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve olay yeri inceleme ekipleri bir süre villada inceleme yaptı. Yapılan incelemede villayı soyan kişi ve kişilerin üzerinde sahte bir plaka takılı beyaz otomobille geldikleri ve soygunu gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villasında soygun: 1.5 milyon dolarım çalındı

ÇELİK KASA, PARA VE ZİYNET EŞYALARINI ÇALDILAR

Ailesiyle birlikte geçici olarak yaşadığı villada yaklaşık 1.5 milyon dolarlık para ve ziynet eşyası çalındığını söyleyen Ekrem İncel "Maddi ve manevi bir mağduriyetim var. Eşim ve çocuklarım manevi yönden zarar gördü. Saat 14.00 sıralarında burayı terk ettim. Saat 21.00'de döndüğümde evimin çeşitli yerlerinde kapıların kırık olduğunu, çelik kasamın ve evin çeşitli yerlerinde bulunan paralar ile ziynet eşyalarının çalındığını gördüm. Sonrasında hem sitenin sizde güvenliğine hem de polise haber verdim. Emniyet güçlerimiz büyük bir titizlikle çalışıyorlar. Önce Allah'a daha sonra emniyetimize güveniyorum" dedi.

Bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villasında soygun: 1.5 milyon dolarım çalındı

"SİTE YÖNETİMİ HIRSIZLIĞI GÖRMÜYOR"

Ekrem İncel, "Her evde her sokakta bir hırsızlık olayı yaşanmış. Para çalınıyor, ziynet eşyaları çalınıyor. Hırsızların uğrak yeri haline gelmiş. Biz buranın bir site olup olmadığını bilmiyoruz. Buranın bir mahalle olup olmadığını bilmiyoruz. Resmi olarak burasının bir mahalle olduğu ve bir site yönetiminin olduğu söyleniyor. Site yönetimi her ay bizden haraç alır gibi bir bedel alıyor. İnsanların ev taksiti olarak ödediği kredi miktarı kadar aidat ödüyoruz. Ama gelin görün ki burada olan bir hırsızlığı site yönetimi görmüyor. Sitedeki güvenlik görevlileri hiçbir şekilde duyarlı değil. Biz geçici olarak burada yaşıyoruz. böyle bir hırsızlık oldu. İnşallah başka bir site sakini ve mahalle sakini yaşamaz" açıklamasında bulundu. Öte yandan hırsızların soygun için villaya geldiği otomobilin görüntüsü bölgedeki güvenlik kameralarına yansıdı. Polis soygunu gerçekleştirilen hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Radyo Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (60)

Adınızı Yazın:

MİLLETEN ÇALDIGINA SAY ŞEKERLI SUYU BAL DIYE YUTURDUN AYLARCA

30
0
yanıtYanıtla
Kozmonot:

Çalınan o paranın üstüne bir barkdak ballı soğuk su iç.

24
0
yanıtYanıtla
HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET:

SAHTEKAR DOLANDIRICI. O BAL PARALARI ECEL ATEŞLERİN OLUR İNŞALLAH. VATANDAŞI SAHTE BALLARLA DOLANDIRDIN. SENİN GİBİ DOLNDIRICILARIN ALLAH BELANIZI VERSİN.

21
0
yanıtYanıtla
KAPTAN:

SAHTE BALI BALLANDIRA BALLANDIRA ANLTIRSAN OLACAĞI BU.

19
0
yanıtYanıtla
takipte:

EVİNDEKİ ONCA 1, 5 M $ NASIL KAZANDIN BİR AÇIKLASAN DA ONA GÖRE SAYDIRSAK.

19
0
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

milleti sahte bal satarak kandirdin ee senden iste böyle uctu bu paralar televizyonda bal satarak milyon nasil kazaniliyor oda muamma vergisi verilmismi verilmemismi yoksa sigortadan almak icinmi belli degil neyse banane haram para kursak tikar

10
1
yanıtYanıtla
emre bilge:

hahahahahahaha :)))))))))) İLAHİ ADELET ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR 1 BUÇUK MİLYON DOLARIN AHESTE AHESTE :))))

10
1
yanıtYanıtla
Payitaht:

eeee Adalet yecelli etmiş millete bal diye bal dan başka her şeye benzeyen o şeyi satarsan

11
0
yanıtYanıtla
ADSIZ:

AYNEN KATILIYORUM SİZE KATILIYORUM.

yanıt5
yanıt0
EBRU:

HARAM PARA YEMEYECEKSİN İŞTE BÖYLE ÇARPARLAR ADAMI

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title