Haberler
Güncelleme:

Bakan Soylu, Alparslan Kuytul'un skandal 15 Temmuz sözlerini yayınlayıp ateş püskürdü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, camide yaşanan biber gazlı müdahalenin ardından gözaltına alınan eski Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul'la ilgili açıklama yaptı. Soylu, Kuytul'un 15 Temmuz'la ilgili skandal sözler sarf ettiği bazı görüntülerini paylaşarak "Bu adam Türkiye düşmanlığının sözcüsüdür. Zihniyetinin ne olduğu, dini istismar ettiği, provokasyon yaptığı ve bir Türkiye düşmanlığı olduğu belli" tepkisini gösterdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

ekrem celebi :

ben cemattlerın ıcınde buyudum sayılırım hepsi kapatılmalı heleki sulaymancı,islami ağa grubu bunlar buyumeden ulkenın kalbı kurumlarını,askıyesını ele gecırmeden kapatılmalıdır.

100
60
yanıtYanıtla
Sefer Aydın:

Ekrem çelebi süleymancılar taş düşsün kafana. Ne zararını gördün bu zamana kadar o cemaatin. Ehli sünnet olduğu için mi zoruna gidiyor varlıkları. İşine bak sen. İslamı yaşamıyorsan en azından yaşayanlara laf etme.

49
33
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

O cucu, bu cucu olun bakalım , yetmez dahada bölünün Süleymancı, Furkan'cı, cübbeli ci, nurcu, bölünün . Amip gibi bölünerek aklınız sıra çoğlacaksınız öyle mi ?... Peygamberimizin de cusu,busu, cisi , cüsü mü vardı (?) Kuran yetmiyor değil mi ? illa bir tarafa mehilli olup o tarafa yıkılacak ve Allah'ı onlardan öğreneceksiniz . Şah damarımızdan yakın olan o yüce yaradanı nerelerde arıyoruz ... Yazık .

29
5
yanıtYanıtla
Namik Kemal Erdem:

En başta din oluşumlar camide işi olsun siyaset bürokrat polis vsvs cemaatlerin işi yok etme gerek.zincirb market.hastane.insaat .ilaç sektöre bak kimler var.

25
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title