Haberler

"Aylık Gelirim Bin TL" Diyen Berkay Şahin'den Arda Turan'a Gönderme: Ona Kinaye Yaptım

Güncelleme:

Bugün katıldığı duruşmada "Aylık kazancım bin lira" diyerek gündem olan Berkay Şahin, yeni paylaştığı videoda "Aylık 300 bin euro gelirim var" Arda Turan'a gönderme yaparak "İnsanların gelirlerini böbürlenerek söylemesinden dolayı kinaye yaptım." dedi.

3 ay önce yaşadıkları kavga sonrası davalık olan futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, müşteki-şüpheli olarak yargılanacakları dava kapsamında hakim karşısına çıktı. Duruşmada gelirlerini açıklayan Arda Turan, aylık kazancının 300 bin euro, Berkay Şahin ise bin TL olduğunu söyledi. Berkay Şahin, sosyal medya hesabından aylık gelirini açıkca söyleyen Arda Turan'ı hedef alarak sitem etti.

"AYLIK GELİRİM BİN TL" DEMİŞTİ

'Aylık gelirim bin TL' açıklamasının ardından kısa sürede trend listesine giren Berkay, asliye çıkışından Instagram hesabından açıklama yaparak "Beyninin yüzde 1 kısmını kullanan gerçek olmadığını anlar." açıklamasını yaptı.

'Aylık Gelirim Bin TL' Diyen Berkay Şahin'den Arda Turan'a Gönderme: Ona Kinaye Yaptım

"KİNAYE YAPTIM"

Gelen yorumlar üzere ikinci kez video paylaşarak açıklama yapan Berkay Şahin, "Bizim aylık kazancımızı zaten bilmesi gereken kurumlar biliyor. Ben sadece insanların sahip olduklarını böbürlenerek söylemelerinden dolayı bir rahatsız duydum ve 'kinaye' yaptım. Sanık koltuğun yargılanan birini aylık 300 bin euro kazanıyorum demesine ben de bin lira kazanıyorum dedim. O maksatla kinaye yapılarak söylenmiş bir şeydi. Zaten mahkemede de herkes bunun farkına vardı. Biz her kazancımızı belgelettiriyoruz zaten."

'Aylık Gelirim Bin TL' Diyen Berkay Şahin'den Arda Turan'a Gönderme: Ona Kinaye Yaptım

"YAZILI ANLAMAYANLARA SÖZLÜ ANLATTIM"

Şahin, açıklama yaptığı videoyu "Güzel kardeşlerim mahkeme salonunda 'kinaye' olarak yapılmış söylenmiş bir söz. Ciddiye almayın. Birimde mahkeme salonundakilerin de gülüp geçtiği bir konudur. Yazılı anlamayanlara birde sözle anlatmaya çalıştım." notuyla paylaştı.

'Aylık Gelirim Bin TL' Diyen Berkay Şahin'den Arda Turan'a Gönderme: Ona Kinaye Yaptım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Magazin Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (33)

misafir:

adam adaletle dalga geçmiş buna o mahkeminin hakimi ceza vermeli 1000 gelirim var diyerek yalan beyandan içeri atılmalı ülkemizde adalet yok malasef

73
1
yanıtYanıtla
ZAPATA:

düşüncesi gayet güzel. . . kimseyi ilgilendirmez ne kazandığı. . . zengin malının züürdün çenesini yormasına hiç gerek yok. böbürlenmeye de gerek yok. . .

3
33
yanıtYanıtla
ZAPATA PA DUU:

Buradan yola çıkarak; bağlaç ''''de'''' i ayrı yazıp, züğürdü yanlış yazarak boşa yormuş olmuşsun gene de çeneni. . .

yanıt2
yanıt0
ZAPATA:

KAKATA: zoruna mı gitti gülüm? Bi gün senin eşinede salça olurlar. . . :) ZAPATA PA DUU: çenemi değil parmaklarımı yordum. . . Onu anlayamayacak kadar da küçük beynin için üzüldüm adamım. . . :)

yanıt0
yanıt0
gazeteçi:

her ikiniz ukalasınız paranız olabilir ama adam degilsiniz ukala sanatcı ve futbolcu bozuntuları birde birbirlerine kina olsun aldıkları parayı bile yalan söylesen insandan ne faydası olurki bu vatana millete yazıklar olsun ikinizide

31
1
yanıtYanıtla
aaa:

BEYNİ OLANDA MAHKEMEDE YALAN SÖYLEMEMESİ GEREKTİĞİNİ DOĞRU SÖYLÜCEĞİNE KARŞI YEMİN EDİLDİĞİNİ BİLİR.

27
0
yanıtYanıtla
Saadet:

İkiniz de aylık 1000 lira kazanan adamın yanında ''beş kuruş'' etmezsiniz!

19
0
yanıtYanıtla
Cafeteria:

1000 lira Berkay gel bende çalış asgari ücretine . 2500 vereceğim sana.

17
0
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

karı parası yemenin öbür adı kinayemi olmuş vay be neler öğreneceğiz daha

17
0
yanıtYanıtla
sertan 32:

neyin kinayesı bu ? ezıklıgınınmi

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title