Haberler
Güncelleme:

Maske takmayanların kesinlikle okuması gereken haber! Aydın'da maske cezası yiyen şahsın 1 gün sonra korona testi pozitif çıktı

Aydın'da, maske takmadığı için koronavirüs tedbirleri kapsamında para cezası uygulanan 23 yaşındaki gence, bir gün sonra Kovid-19 tanısı konuldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (27)

KORONA:

belki de polislerden kaptı virüsü nasıl tespit edilecek. tazminata kadar yolu var. zorla maske taktıramazsınız kimseye özgürlük ihlali bir durum bu!

17
47
yanıtYanıtla
Akli basinda bir vatandas:

Bu ulkede eger birisi kamu sagligini tehlikeye atiyosa o maskeyi takmak zorunda.ben daha yeni yakinimi kaybettim senin gibi tedbirsizligi ozgurluk sanan cahil birisinin bulastirmasi sonucu kendinize gelin halkım siz boyle akli eksik degildiniz diyesim geliyor sokaklarda

yanıt8
yanıt10
KORONA''ya katılıyorum.:

Kimse kimseye maske takmıyor diye kış mış diyemez yani. Tamam taksa daha iyi olabilir tabi ama takmıyorsa takmaz yani. Takanlar için önlem basit dışarıda dolanmayacaksınız. Zorlamı kardeşim takmaz adam. Hastalığı kendisi kapacak zaten ki kapmışta, bırakın ne halleri varsa görsünler niye diretiyorsunuzki. Arayan bulur, öyle de olmuş. Maske takanlar, takmayanlara karışamaz, karışmalalıdır. naçizane uyarınızı yaparsınız ama daha ileri gidemezsiniz.

yanıt11
yanıt12
KOR ONA:

SENİN ÖZGÜRLÜĞÜN BENİM ÖLÜMÜ MÜ OLACAK

yanıt10
yanıt10
CORÇ:

Kimse kimseye zorla bir şey YAP-TI-RA-MAZ! BİTTİK. NOKTA. Aksini iddia eden boş yapmasın gitsin kumda oynasın.

yanıt9
yanıt3
vatandaş:

maske takmak virüs kapmayı P azaltıyor, aynı maske virüs yaymayı ? azaltıyor. lütfen maskelerimizi takalım.

yanıt2
yanıt9
Sercn:

Akilsizlar halas akillanmadinizmi

yanıt0
yanıt8
KORONA:

sayın maske meraklıları! dışarı çıkmazsınız olur biter. kuş tüyü yastıklara sarıp sarmalanın aman biyerinize bişey olmasın. çıkarsanız da maskelerinizi takın bu kadar basit!

yanıt11
yanıt1
Farkı Görün:

Buraya cevap yazan arkadaşlar şu farkı algılayınız, maskeyi hastalık kapmamak için takıyoruz tamam doğru; ama daha çok hastalığı yaymamak için takıyoruz. Kimde Covid var kimde yok alnında yazmıyor kimsenin, kişisel keyfinden maske taktırmıyor kimse size. Evdeysen çıkar maskeni, işte yalnızsan çıkar. Maske takmak istemeyen çıkmaz dışarı olur biter.

yanıt3
yanıt9
ÖNCE OKU:

POLİSLERİN Kİ NEGATİF ÇIKMIŞ. AYRICA HANGİ ÖZGÜRLÜĞÜN İHLALİ? AÇIKLAR MISIN?

yanıt0
yanıt9
korsana:

ATS2 polislerde korona yok.

yanıt0
yanıt8
ZEKAYOKSUNLARINAKATLANAMIYORUM:

Senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünü ihlal edene kadardır. Senin ''özgürlüğün'' başkasının hayatını tehdit ediyorsa devlet senin özgürlüğünü kısıtlama hakkına sahiptir. Sen rahat bir tarafını gezdireceksin diye insanların sağlığını tehlikeye atamazsın. Biri de demiş ki hastalığı kendisi kapacak ne olacak. O sığır kendinde korona olduğunu anlayana kadar kaç kişiye bulaştıracak belki. Sizin zihniyetinizdeki insanlar yüzünden bu haldeyiz zaten.

yanıt0
yanıt3
TC vatandaşı:

Genç belasını bulmuş kurallara uyanları küçümserse olacağı bu

10
17
yanıtYanıtla
gülme gelir:

başına işallah

yanıt4
yanıt5
Hmsire34:

Maskeyle virüsün alakası ne belki maskeden bulaştı açık havada maske takamnın İNTİHAR oldugunu söyleyen çok, Dr. var hatırlayın maske üreten fabrıkada corona çıktı kapatıldı yıne hatırlayın MASKE KORUSAYDI eger Zonguldak onlarca saglık çalışanı personel maske ve üstelik Koruyucu elbise giymelerıne ragmen Coronovirüse yakalanırmıydı hiç Lütfen bilinçlenelim Akledelim sorgulayalım bizi diger canlılardan ayıran en önemli şey Akıldır düşünme yetisidir. !!!

16
9
yanıtYanıtla
ABDULLAH:

DÜNYADA TIP ALANINDA PROF OLMUŞ AKIL İNSANLARI MASKE VE SOSYAL MESAFE DİYOR. SEN KALKMIŞSIN KORUYUCU EKİPMANLARIN İŞE YARAMADIĞINI VE BUNLARI KULLANANLARIN AKLINI SORGULUYORSUN. HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORSAN BARİ İNGİLTEREYE BAK ANLARSIN ODA BELKİ.

yanıt1
yanıt11
ZEKAYOKSUNLARINAKATLANAMIYORUM:

Maske TAMAMEN korumuyor, bulaşma riskini düşürüyor. Yani evet gene risk var ama maskesiz ? da olan ihtimal maskeyle 1, 5''lara kadar düşüyor. Maske üretilen fabrikada korona cıktı diyor kafaya bak. Ulan kanser ilacı üreten firmada çalışan adamda da kanser çıkıyor mantaliteye bak.

yanıt0
yanıt1
vatandaş:

Allah zalimlerin yalancı ve iftiracıların belasını veriyor. Polislere 3 kuruşluk ceza için iftira atrsan Allah sana çok geçmeden cezanı verir.

11
13
yanıtYanıtla
özkara:

bir kişiye günde 3 adet ayda 90 adet maske devletin verme zorunluluğu varmış bunu söyleyen mahkeme kararı yanisi devlet verecek yoksa kesdiği ceza hükümsüzmüş. . . . devlet ne diyorsa o demek kolay da devlette maskemizi vermeli. . . aylık 3 kişilik bir aile isen 270 tl maske masrafın var aldığında benim gibi asgari ücret ve kiracı isen nasıl olacak bu. . . yaaaaaaaaaa

16
7
yanıtYanıtla
Dr:

Insan hayatını riske atmak da en az 10 yıl hapis verilecek eğer çok insan bunun yüzünden hasta ise her hasta için ayrı ceza da verilecek

8
10
yanıtYanıtla
akrep:

isabet olmus hem suclu hem guclu simdi 14 gun korku icinde yasasin. Akli basina gelsin. . .

8
10
yanıtYanıtla
Kaya:

Devlet ne diyorsa ona uymak gerek yoksa sonumuz iyi olmaz

5
11
yanıtYanıtla
HAMİT:

Hala maske takmayı zulümmüş gibi algılayanlar hasta olduğunuzda da tedavi için size zulüm uygulayanların tedavi yanıtlarına da olumsuz cevap verebilseniz.

4
11
yanıtYanıtla
Bilimden siyasete hatlar karıştı:

Bilim kurulu peş peşe hatalı bildirim yapması sanki yazın etkisini yitirecek koronadan korkmaya gerek yok gibi algılandı.

12
2
yanıtYanıtla
Ra:

Ben olsam hastaneye almam, alsamda hersey parayla iyileştirme bu ona ve onun gibi davranacak lara örnek olur

4
9
yanıtYanıtla
uykusuz:

Neden mi maskeye karsiyim?Her taraf maske coplugu olmus, tuvaletin icine bile atiyorlar, borular tikaniyor. Ve boylece virusler yeni bulasici mikroplu hastalikar cogaliyor. Maske ticaretinde iyi para var, sahtekarlar atki takmanin daha sahlikli ve ucuz cevre dostu oldugunu niye soylemiyorlar. Sahtekarlar maskelerini cikartip gercek yuzunu gostersinler!

9
2
yanıtYanıtla
Gerçekleri görün:

Gerçek öldürücü virüs olmuş olsaydı Türkiye de en az 100 binlerce en çok milyonlarca insan ölmüştü.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title