Haberler
Güncelleme:

Ayasofya'nın 4 minaresinde 4 müezzin birlikte ezan okudu! Uzman isim sebebini açıkladı

Ayasofya'da kılınan ilk namaz öncesinde 4 minareden 4 müezzin ezanı karşılıklı okudu. Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat Ulağlı, bu durumu, "Minareden müezzinlerin beraber ezan okuması Türk geleneğidir" şeklinde açıkladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (25)

LFC:

ya üfffffff

8
32
yanıtYanıtla
İbrahim:

Hayırdır. . . . !!!! Zoruna giden birşey mi oldu. . ???

yanıt29
yanıt6
Müftü Dede:

Ayasofya’daki putlar sıvayla sıvanıp tamamen kapatılmadıkça Fatih’in bedduası üzerimizden kalkmayacaktır,2 saat müslümanlar namaz kılıp 22 saat hıristiyanların ayin yaptıkları bir mekana cami denirmi??? Bu ne biçim islam anlayışı böyle??? Fatih Ayasofya’daki putların üzerini tamamen sıvatarak putlar görünmeyecek duruma geldikten sonra namazlarını kılmıştır.diyanetin verdiği fetva islam akaidine ve Fatih’in vakfiyesine kesinlikle aykırıdır.diyanetin verdiği bu yanlış fetva ile hıristiyanlarla müslümanların aynı mekanda İbadet etmelerini saglamıştır Ayasofya’nın bu şekil açılışından gayri müslimler daha karlı çıkmışlardır.müslümanlar dindar görünümlü akp tarafından yine kandırılmıştır vesselam.

13
26
yanıtYanıtla
SON OLARAK:

Andolsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar. Bunlar da gafillerin ta kendileridir.

yanıt4
yanıt1
SON OLARAK:

Yani namaz kılınmadıkça , kilise olarak mı kullanılacakmış. Bu nasıl inkar bu nasıl bir iftiradır ..

yanıt1
yanıt2
Emekli:

Cuma’dan Sonra Ayasofya’daki Putları Ziyarete Gelen Gayri Müslimlerin Putların Karşısına Geçip Tapınmalarını Nasıl Önleyeceksin Ey Diyanet ???

yanıt5
yanıt7
Mehmet:

olum siz nasıl cahil, nasıl düşünemeyen insanlarsınız, yemin ederim çıldırıyorum.. Fatih neden sıva yaptırmamış ?

yanıt0
yanıt0
memet:

muhteşem bir duygu

30
6
yanıtYanıtla
havva:

ötesi hatta

yanıt7
yanıt3
Behlüldane:

İcimizdeki Ayasofya neden camii yapıldı diyen tekfur kalıntılarına sorarız sekizyüz sene İslama hizmet edip ezan okunan dünya sanaat şaheseri Endülüsteki Kurtuba camisinin ortasına neden Katredal dikilmiştir,, i

29
6
yanıtYanıtla
gokhan:

ALLAH EKBER tek din tek dil tek bayrak ve tek kitap

29
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

sonra deme sakın seçime yakın, ben ne tek dil dedim, ne tek din dedim diye..

yanıt0
yanıt1
bir kul..:

Elhamdulillah bizi bu günlere ulaştıran Allaha hamdolsun. . bir müslüman bundan büyük bir mutluluk duyuyorsa şükrediyorsa işte o hakiki bir müslümandır karşı olanları ise söylemeye dilim varmıyor maalesef o yüzden Rabbim her kuluna ecelleri onları bulmadan evvel hidayet versin inşallah vesselam. .

28
2
yanıtYanıtla
Seren canj:

Sonrada mersedes marka model arabalara binin gidin

11
17
yanıtYanıtla
ARAP HAYRANI GERİCİ CAHİL YOBAZ:

TÜM DÜNYAYI TİTRETDİK HERKESİ KORKU SARDI OSMANLI DİRİLİYOR O KORKU FİLMLERİNDE OLDUĞU GİBİ TOP ALTINDAN EL FIRLADI KORK AB KORK ABD KORK TÜM DÜNYA CANAVAR UYANIYOR:)))

11
10
yanıtYanıtla
LFC:

şubatın sonlarında kafamıza yediğimiz rus uçağından atılan bombayı hemen unuttuk. hani şu 2 gün boyunca hatay valisi dışında kimsenin açıklama yapamadığı olay. . .

yanıt4
yanıt14
Ehlisünnete vel cemaat:

Allah c c bu milletin üzerindeki berketsizlikleri, nazarları, üzerimizdeki bedduayı Ayasofya i camii hatırına kaldırsın İnşâELLAH onurumuz, gururumuz, açılmasına sebeb olan sayın cumhurbaşkanımız dan Allah c c razı olsun ömrü, saglık, sahatli dolu olsun, başkanımız ellerinden öperim.

16
3
yanıtYanıtla
ZAZA:

AMİN

yanıt4
yanıt1
süleyman şah:

Türk - İslam Sentezi Türklerin En Büyük İdeolojisidir, Buna göre ilay-i kelimetullah ile tüm islam beldelerinin hamisi türklerdir ve kıyamete kadar da öyle kalacaktır. . .

10
1
yanıtYanıtla
islam:

birakin artik islamin yakasini, yillardir kullanyiorsunuz, araplar türkler ve iranlilar islamdan elini cekse islam butun dunyaya hakim olur. islamin hamisi Allah tir. sadece islami kirlettiniz, ve sirk batakliginda yuzuyorsnuz. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
lâz oglu:

mevlâm daım etsın sonsuza kadar ezanlar dınmesı ayasofya çümlesı kaldirilip fatıh sultan mehmet han camıı şerıfı olmalidır / AYA SOFYA CAMİİ ANILIRSA KİMLERİN İSMİNİ TAŞİYOR

8
0
yanıtYanıtla
Akif:

Camileri kilise yaptılar sesiniz çıkmadı. Ama buna sesiniz çıkıyor. Sizin kadar polyannası yok.

6
1
yanıtYanıtla
Hasan:

Boş işlerin boş ADAMLARI SHOW VE REKLAM

1
5
yanıtYanıtla
tc vatandasi:

su anki iktidar kaybederse ilk icraatları tekrar müzeye çevirmek olur mualefetin demedi demeyin

2
3
yanıtYanıtla
Mehmet:

Ezanları susturamayaksınız djkfhfjfjdk hahaha Adamlar nasıl kandıracaklarını biliyorlar, birinin bunlara ezanları susturmaya çalışan kimsenin olmadığını söylesin.. Üzülüyorum seçene de seçilene de, böyle bir seçmene sahip olmak da zordur. Ekonomi çöktü yiyecek ekmek yok, Ayasofya son karttı kullanıldı. Kart kalmadı..

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title