Haberler

Atatürk Havalimanı'ndan Son Kez Yapılacak Tarihi Uçuşa Yoğun İlgi Var

Güncelleme:

İstanbul Havalimanı'na taşınmaya artık sayılı günler kala, Atatürk Havalimanı'ndan son tarifeli uçuşa yoğun ilgi var. 6 Nisan'da gerçekleştirilecek olan İstanbul-Singapur uçuşuna olan ilgiden dolayı bilet fiyatları arttı.

Atatürk Havalimanı'ndan son uçuş olarak tarihe geçecek olan Türk Hava Yolları'nın 6 Nisan tarihindeki TK 54 sefer sayılı İstanbul-Singapur uçuşu büyük ilgi görüyor. Boeing 777 tipi 350 yolcu kapasiteli uçak ile yapılacak tarihi uçuşun hem business hem de ekonomi sınıflarında bilet fiyatları taleplerdeki artış nedeniyle normal günlere göre arttı. Ekonomi sınıfında biletler 3 bin 400 liradan4 bin 786 liraya, business sınıfında ise 12 bin liradan 17 bin liraya yükseldi.

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na büyük göç 5 Nisan saat 03.00'de başlayacak, 7 Nisan saat 00.00'da son bulacak. Büyük Göç'ün planlanan şekilde başarıyla gerçekleşmesi için 6 Nisan gecesi saat 02.00 ile 14.00 arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.

TARİHE GEÇMEK İSTEYENLER YERLERİNİ AYIRTIYOR

Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı'ndaki tüm tarifeli uçuşları da 6 Nisan Cumartesi saat 02.00'de sona erecek. Atatürk Havalimanı'ndan planlanan tüm uçuşları aynı gün saat 14.00'ten itibaren İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirilecek. Atatürk Havalimanı'ndan son yapılacak olan tarihe geçecek tarifeli uçuş ise Türk Hava Yolları'nın 6 Nisan Cumartesi saat 02.00'deki İstanbul-Singapur uçuşu olacak. Son tarifeli uçuşun Singapur'a olacağını öğrenen ve son yolcular olarak tarihe geçmek isteyenler de, THY'nin İstanbul-Singapur uçuşunda yerlerini ayırtıyor.

BUSİNESS SINIFINDA BİLETLER 5 BİN LİRA ARTTI

Atatürk Havalimanı'ndan havalanacak son tarifeli uçuş olacak TK54 sefer sayılı İstanbul-Singapur uçuşuna da yoğun talep var. 350 yolcu kapasiteli Boeing 777 tipi uçakla yapılacak olan son tarifeli uçuşa yoğun talepler nedeniyle hem business hem de ekonomi bilet sınıflarında ucuz bilet bulmak zorlaştı. Normal günlerde ekonomi sınıfında ortalama 3 bin 400 lira olan bilet fiyatları 4 bin 786 liraya, business sınıfında ise 12 bin lira düzeyinde olan bilet fiyatları ise yoğun talepler nedeniyle 17 bin liraya kadar yükseldi. 10 saat sürecek uçuş, Atatürk Havalimanı'ndan yapılacak olan son tarifeli uçuş olarak tarihe geçecek. Büyük taşınma sonrası,THY'nin ilk uçuşu 6 Nisan saat 14.00'te İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleşecek. Büyük Göç sonrası gerçekleşecek ilk uçuş ise Türk Hava Yolları'nın saat 14.00'teki TK2154 sefer sayılı Ankara Esenboğa Havalimanı uçuşu olacak. Bu uçuşa da gösterilen ilgi de giderek artıyor.

İSTANBUL HAVALİMANI 7 NİSAN'DAN İTİBAREN TÜM UÇUŞLARA AÇIK OLACAK

İstanbul Havalimanı ise 5 Nisan saat 03.00 ile 6 Nisan saat 14.00 arasında 35 saat süresince tüm yolculu seferlere kapalı olacak. Saat 14.00 ile saat 19.00 arasında ise İstanbul Havalimanı 5 saat süresince THY yolculu seferlerine açık olacak. Saat 19.00 ile 00.00 arasında sadece üssü havalimanı olan THY, Onur Havayolları, Atlasglobal'in tüm yolculu seferlerine açık olacak. İstanbul Havalimanı 7 Nisan saat 00.00 itibarıyla tüm uçuşlara açık hale gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları İstanbul Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title